Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

3.190 Ft

Solo kártyajáték

3.190 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (34)

Vélemények

4.32
34 értékelés
(19)
(9)
(4)
(2)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 06. 17.
UNO! ÁÁÁ nem kiestél ez SOLO! :D

Tipikus, jól ismert kártyajáték ez az UNO vagyis nem SOLO. Szerintem a kettő szinte ugyan az. Egyszerűen tanulható és játszható. Két fő felett játszható, jó partikellék, de kirándulások, strandolás alkalmával is jól el lehet ütni az ebéd és az újabb pancsolás közti kis szünetet.
2020. 06. 13.
Könnyed játék

Remek választás olyan társaság esetén, ahol még nem nagyon ismerik egymást, vagy ha gyerek is szeretne játszani. De összeszokott játékosoknak is megfelelő, főleg egy-két pohár után :D
2020. 06. 09.
Vagy ez vagy az UNO

Olyan, mint az UNO. Vagy ez vagy az UNO szerintem legyen otthon mindenkinek, ha hirtelen egy kisebb társasággal el akarjuk ütni az időt. Árban is rendben van, gyors egy kör, így nagyon nem kell beleinvesztálódnunk, összességében nagyon szerethető.
2020. 04. 20.
Legyen inkább Makaó

Ha ilyen játékra vágyunk, mint a Solo meg az Uno, akkor vegyünk egy pakli magyar kártyát és makaózzunk. Azzal legalább más játékokat is lehet játszani.
2020. 04. 02.
Nyaralásra

Kicsikkel is nagyon jól játszható, kis helyigényű, osztálykirándulások alapkelléke ez a játék. Egyszerű és nagyszerű!
2019. 12. 11.
Praktikus

Egy eszméletlen jó kártyajáték, ami nagyon praktikus, mert kis helyigénye van. Utazáskor mindig magunkkal visszük. Már egy 6 éves gyerek is tudja játszani. Nagyon szórakoztató.
2019. 12. 03.
Egyszerű szabályú kártyajáték

Játékmenet nagyban hasonlít az UNO-ra, én rendszeresen UNO-t kiabálok,
de ez állítólag csak attól függ ,hogy ki melyik játékkal találkozott először.
2019. 11. 18.
Nálunk csak "makaó"

A régi, felénk csak "makaó"-nak hívott játék kicsit más kivitelezésben. Baráti társaságban egy sör mellett kiváló partijáték. Főleg többen érdemes játszani min. 5 főtől ajánlanám, ugyanis akkor jön elő a játékélmény. Sértődékenyeknek nem igazán ajánlott ugyanis eléggé lehet a másikat szi.atni benne.
2019. 09. 18.
Lightos parti játék

Könnyed baráti partikhoz ideális, bár a mai modern társas világba inkább már örökzöld klasszikusnak számít, legalább is nekem az. Egyszerűsége, és a gyors játékmenet miatt kezdőknek kiváló.
2019. 06. 26.
Felnőtteknek is!

Nekünk nagyon bejött, képesek vagyunk órákon át játszani, amikor csak valami könnyedre vágyunk.
2019. 04. 28.
Könnyed családi

Már kicsi gyerekkel is játszható “színre szín, számra szám” típusú játék. Túl nagy kihívást nem jelent, így gyerek imádja, párom utálja (unalmas).
2019. 04. 02.
Túl egyszerű

Még kezdő társasjátékosoknak is túl egyszerű. Valójában semmi nincs benne, taktikázni se nagyon tudsz, inkább ajánlok helyette egy pakli francia kártyát és azzal tudtok 1000 mást játszani ami izgalmasabb. Nem ajánlom. (bár ha nem a hobbitok a társasjáték akkor jó lesz ha nincs más mert ezt tényleg nem kell magyarázni senkinek)
2019. 01. 24.
Gyerekkorunk játéka

Igazi partijáték, ami mindig érdekes dolgokat tud hozni. De nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy játék. akkor sem,ha egy +4-set kap az ember :D Az egyszerűsége, gyorsasága miatt ajánlom.
2018. 05. 10.
Ha csak úgy játszanánk valami lightosat

Kellene már egy új pakli vagy rögtön kettő ))))). Elég jól elhasználódott már. Partijátékként játszottuk, ha a társaság kicsit leamortizált állapotban volt. Nem igényel túlzottan nagy gondolkodást, de pörgős és feldobja a hangulatot. Volt többször is, hogy sokan voltunk, olyankor a tesómék pakliját is bekevertük. Két paklival már nem olyan kiszámítható, hogy hány akciókártya ment már ki. Itt olvastam, hogy a gyerekek is szeretik, azt hiszem teszteljük is velük nemsokára.
2018. 02. 14.
Pörgős és izgalmas

A lapjárástól függően nagyon hamar lejátszható egy parti vagy nagyon sokáig is eltarthat. Igazán 3 főtől izgalmas, az akciókártyák megkavarhatják az ember fia vagy lánya számítását, néha elég bosszantó módon, ettől függetlenül egy igazán jó kártyajáték.
2018. 01. 19.
Egyszerűt egyszerűen

Az biztos, hogy jól rátapintott, aki ebből a játékmenetből önálló terméket alkotott. Szép, színes, könnyen tanítható. De.
Mindössze ugyanannyit tud, mint magyar kártyával a 'makaó' nevű klasszikus. :)
2017. 12. 23.
Solo!

A 3-as értékelés nem egyébnek szól, mint hogy a mai társasokhoz képest ez kicsit egyszerű és unalmas. Ez persze valahol az előnye: gyerekekkel is könnyen, szabályosan lehet játszani, és bárki pillanatok alatt megtanulja a szabályokat. Unaloműzésre étteremben, vagy orvosi váróban, buszon jó, mert nem igényel nagy helyet, és telik vele az idő.
2017. 08. 03.
SOLO

Egy igazi klasszikus, a családi nyaralások örök résztvevője!
2017. 04. 07.
Végre

"Végre" - mondta 6 éves kislányom, amikor megkapta születésnapjára ezt a játékot. Nála jelenleg a dobble kids-et is sokszor kiszorítja, amit ugyanakkor kapott. Tényleg jó már kicsikkel is, számok, színek gyakorlására, berögzülésére, és élvezik is. Felnőttekkel még nem játszottam.
2017. 02. 17.
SZÍNes

Családdal, barátokkal elég jól ellehet játszani vele, ha pörgős, gyors játékot akar játszani a társaság. A szabályok egyszerűek és könnyen tanulhatóak.
2017. 01. 16.
Izgalmas

Mi kimondottan szeretünk ezzel a kártyával játszani! Nagy létszámnál is tökéletes választás, folyton pörögnek az események és persze megy közben a "civakodás"! Az akciókártyák szuperül feldobják az egészet! Baráti összejöveteleken mindig előkerül.
2017. 01. 12.
Praktikus

Kis helyen elfér, sokan lehet játszani és nagyon gyorsan végig lehet pörgetni egy menetet. Kicsit kaotikussá teszi a játékot a paklicserélgetés, de sokan szeretik ez plusz elemeket.
2016. 12. 13.
Régi ismerős

Emlékszem, hogy már 10 évvel ezelőtt az egyetemen szünetekben, üres járatokban folyamatosan ezt játszottuk. Nagyon jól bírja a különböző játékosszámokat és gyorsasága miatt bárki be tud szállni egy-egy körre, még ha csak kevés ideje is van. Akkoriban gyakorlatilag olyan rongyosra játszottuk, hogy már nem látszódtak a szimbólumok. Mondanám, hogy emiatt kellene hozzá kártyavédő, de annyira kedvező az ára, hogy mi is inkább egy újabb példány beszerzésével oldottuk meg. :)
2016. 11. 15.
Változatosabb az UNO-nál

Maga a játékmechanizmus ugyanaz a két játéknál, de ebben több az akciókártya, így érdekesebb. A lapcsere különösen jó ötlet.
2015. 12. 02.
Pörgős, nagyszerű játék

Mindenkinek tudom ajánlani, aki nem csak a szerencsére bízva akar nyerni egy kártyajátékban.
2015. 10. 22.
örök

örök kedvenc! partyk, balatoni esték-strandok sokat látott házigazdája :D
2015. 10. 22.
kötelező partyjáték

Jó kis partyjáték nagyobb társasághoz akár utazás közben is játszható és kis helyen is elfér!
2015. 09. 23.
Pörgős

Jó kis kártyajáték, mivel egyszerű így a család minden tagja beszállhat a játékba, főként családdal jó játszani, mert aki a baráti társaságban nagy gamer, annak van amikor unalmas egy kicsit a játék.
2015. 08. 25.
Egynek jó

Tipikus, klasszikus, jobb mint az Uno. Sértődések alapjául szolgál! :D Jó játék, nagyon könnyű, bárki bármilyen korosztállyal vegyesen játszhatja. Azért lehet próbálkozni kicsit újszerűbb játékokkal is, amik sokkal több élvezetet nyújtanak.
2015. 08. 21.
+4-es

A Monopoly mellett a másik legtöbb sértődést kiváltó játék hála a +4esnek :D
2015. 08. 19.
Ez már nem makao

Az Uno szinte tejesen makao, viszont a Solo szerintem jobban meg van kavarva a lapok átadásával...
Én special ezért jobban kedvelem az UNOT, mert a makaot is szeretem. :)
2015. 08. 04.
Interaktívabb az Unonál!

AZ Uno-hoz képest több az interakció, egymás lapjait elcserélhetjük, lapot dobhatunk be akkor is, ha nem mi következünk stb. A családdal például, úgy játszuk, hogy több lapot is egyszerre kijátszhatunk, például ha van több azonos szám a kezünkben, ezzel egy kicsit felgyorsítva a játékot. Szerintem a Solo jobb, mint az Uno, változatosabb, kiszúrósabb!
2015. 07. 28.
Ultimate partyjáték

Nem kell bemutatni senkinek sem a Solo-t vagy az Uno-t (régen mi magyarkártyával játszottuk, amit Makaónak hívtunk).
Nagyon jó hangulatos és pörgős játék. Elég nagy a szerencse szerepe, így igazából bárki nyerhet, így valóban könnyed szórakozás, de a nagy stratégák valószínű messziről elkerülik.
Ez egyetlen komoly "hibája", hogy rengetegen ismerik, viszont szinte mindenki más házi szabályokkal játssza, emiatt nagyon fontos, hogy az elején ezeket tisztázzuk le:
- lap beszúrása
- húzató lapok hogy ütik egymást
- büntetőlapra lehet-e büntető lapot rakni (esetleg ugyan azt, más színben)
- ha valakinek van egy 0-ás a kezében (tuti át kell adni a kezét majd valakinek), akkor megcsinálhatja-e, hogy előtte jól felhúzza magát és úgy adja át
- stb, stb, stb..
2015. 07. 14.
Uno vagy solo ?

Uno vagy solo ? Sok különbség nincs a kettő között. Az unot sokféle dízájnnal lehet kapni. A soloban van mindenki tovabbadja a szomszedjanak a lapjait, az unoban van 0ás lap is. Valamiért mi a solot szereztük be, ezért vele játszunk, de lényegében tökmindegy, ugyanolyan élményt nyújtanak.