Space Hulk: A halál angyalai

  Normál ár: 6 490 Ft

  A Te árad: 6 165 Ft

  Értékelés:  (4.3)
  Pusztítsátok el az idegeneket!

  ++ üzenet kezdete; vörös kód ++

  Véres Angyalok, 7362-1. hadparancs
  Lorenzo őrmester részére

  Szállítótorpedón közelítse meg a Kárho­zat Bűne roncshajót, és hatoljon be terminátor szakaszával. Totális orzófer­tőzöttség valószínűsíthető.
  Feladata az irányítótermek megsemmisítése. Számítson erős ellenállásra.

  Küldetés sikerének esélye: 44%,
  Várható élőerő-veszteségek: 86%

  ++ üzenet vége ++

  A Space Hulk? – A halál angyalai™
  kooperatív játék, ahol 1-6 űrgárdista
  terminátor hatol be egy óriási űrhajóroncsba, hogy ott bátorsággal, csapatmunkával és tűzerővel legyűrjék a génorzók túlerejét.

  Nem bukhattok el!

  Értékelések átlaga 


  (4.3)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 5 Gyakorlott játékosoknak 13 Ameri gémereknek 11 Egyedül 8 Ketten 12
  56% (10)
  28% (5)
  6% (1)
  11% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 18)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Nem az igazi

  Doom | 2017. október 9.

  Alapvetően nagyon szeretem a kooperatív játékokat, és a bonyolultabb stratégiákat is, azonban ez a játék valahogy nem jött át nekem.
  A szabályok kicsit bonyolultak szerintem, ez még annyira nem is lenne probléma, inkább az a gond, hogy fölöslegesen bonyolultak a szabályok, mert annyira viszont nem élvezet a játék, legalábbis személy szerint nekem.
  Vannak sokkal egyszerűbb szabályú játékok, amik aztán mégis nagyobb élvezetet, taktikai csatának nyújtanak.

  Lehet, ha magaménak érezném ezt a Doom világot, illetve rajongó lennék az javítana a játék megítélésén, de így összességében nekem nagyon nem jött át.
  Amellett az ára sem túl kedvező, ahhoz képest, hogy "csak" egy kártyajátékról van szó.

  Kooperatív témában sokkal jobb játékok is vannak szerintem amikkel érdemesebb próbálkozni, de lebeszélni senkit nem akarok, aki Doom világ rajongó neki biztosan elnyeri majd a tetszését.
  Űrgárdisták a génorzók ellen

  Béci | 2017. szeptember 21.

  Gyors, viszonylag könnyen tanulható kooperatív játék, változatos játékmenettel, hangulatos karakterekkel. A Warhammer 40000 univerzumban a játékosok a génorzók ellen küzdő két fős űrgárdista osztagokat irányítanak. Egy elhagyatott űrhajóban kell a küldetést teljesíteni: behatolni az űrroncsba, alakzatba fejlődni és kiiktatni a génorzók jelentette fenyegetést Játékosszámtól függően változik a játékmenet. Ajánlom minden WH40k és Sci-fi rajongónak!
  Ezek a falakból jönnek elő!

  Tamás | 2017. június 22.

  Sosem szerettem azokat a társasokat, amik nem állnak más komponensből, csak kártyából. Ezt egy haverom unszolására próbáltam ki, de nagyon megtetszett. Ahhoz képest, hogy milyen szegényes eszközkészlettel dolgozik, a lapok helyzetét figyelembe vevő játékmechanikával nagyon vissza tudja adni az eredeti Space Hulk hangulatát, illetve láthatod magad előtt az embereid és az ellenségek helyzetét, pozícióját egymáshoz képest, amitől egy taktikai játék benyomását kelti. A feszültség is megvan, az űrgárdistáid kapcsolatba léphetnek a környezet egyes elemeivel, oldalba/hátba kaphatják őket a génorzók, ugyanolyan könnyen pusztulnak is, mint a táblás játékban, és nagyon érdekesen kidolgozott támadásaik vannak. Ha újra nyomtatásba kerülne az angol változat megvenném, vagy ha a magyarhoz kijönnének a kiegészítők.
  Az egyedüli, amit sajnálok benne, hogy nem tudták kihagyni belőle a dobókockát. Lehet ennek a játéknak is jót tett volna, ha a Gloomhavenhez hasonlóan kocka helyett egy pakli kártyából húznának a játékosok, amit pl. a könyvtáros, vagy a káplán képességeivel lehetne befolyásolni. Azért így is nagyon jó játék, az árát megéri.
  Génorzók génorzók hátán

  MoquShake | 2017. április 11.

  Próbáltuk 3 és 6 játékos verzióban. A szabály rendszer kicsit nehézkesen értelmezhető volt. De végül nagy kalandok(sok taktika sok stressz) keveredtek belőle. Visszajelzések alapján további folytatása lesz a génorzók elleni harcnak.
  Vélemény

  Károly | 2017. február 12.

  Ketten próbáltuk ki egy haverral ezt a játékot. Eleinte kicsit bonyolultnak tűnt, de végül is sikerült megérteni a szabályokat. Valószínűleg jobban élveztük volna ha többen vagyunk, mert így nagyon sok felé kellett figyelnünk. A játék lényege, hogy űr katonákat irányítunk akiknek a kártya lapjait egymás alá kell helyezni egy sorba. Az űrlények meg két oldalról támadnak és le kell öldösni őket miközben a "haladunk a pályán". Amit szintén kártya lapok jelölnek. Nekem nem igazán jött be ez a stílus, de aki a táblás játékok helyett a kártyajátékokat kedveli az bátran beruházhat rá.
  igazi w40k élmény

  András | 2016. december 6.

  barátokkal, muszáj összedolgozni, gondolkodós-taktikus, zseniális élmény, több óra is lehet 1-1 party.
  Csak együtt győzhetünk

  Phoenix Wolf | 2016. november 17.

  Fantasztikus hangulatú játék. Bár egyedül is játszható, több játékos esetén válik igazán érdekessé. Nem repetitív, sokszor újra lehet játszani, és minden alkalommal ugyanolyan nehéz lesz, mint az elején :) Ha kipróbáltuk és megszerettük, érdemes beszerezni hozzá a kiegészítőit, mivel azok - főleg a tyranidák - új dimenziókat nyitnak az ellenfeleink előtt.
  Egyedül is teljes értékű

  Balázs | 2016. május 3.

  Fantasztikus hangulatú koop. kártyajáték, mely egyedül játszva legalább olyan élvezetes, mint ha többen ülnek össze. Kicsit nehézkes a szabályértlemezés, de játék közben minden a helyére kerül. Izgalmas és összetett játék egy kis dobozba sűrítve, főleg ennyiért sci-fi és WH40k rajongóknak kötelező vétel.
  Suppressing fire!!!

  G. | 2016. április 5.

  Mindenképp megéri kipróbálni, határozottan többször játszható. A sok bukás ellenére is megjön a kedved majd, hogy újra megsemmisíts pár génorzót.. jobban mondva pár tucatot :) Egyedül is lehet játszani ez egy nagyon nagy plusz a pozitívumok közt, ugyanakkor szerintem jobb legalább 2-en. A szabálykönyv kicsit furcsán fogalmaz vagy csak próbál röviden és emiatt kicsit érthetetlen de a kezdeti döcögés elmúltával menni fog simán minden. (persze ha a génorzók engedik) A dizájnja a kártyáknak és a játéknak magának kifogástalan, ahogy már írták előttem is, aki szereti a Warhammer világát/stílusát az ezt is szeretni fogja! Egy szó mint száz génorzó, ár érték arány szerintem rendben van, PRÓBÁLD KI !
  Kétségűző

  ExRxC | 2016. február 29.

  Nem tudtam mennyire működhet a Space Hulk kártyajáték formájában, de minden kétségem elszállt. Nagyon addiktív, pörgős és taktikus a játék. Sok a variációs lehetőség. Húgom is egyből megkedvelte, pedig nem a zsánere. Negatív dolog annyi lenne, hogy a játékszabály kicsit bonyolultan van összerakva (ez így van az eredeti verzióval is).

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!