Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

4.990 Ft

Star Realms Base Game

4.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (9)

Vélemények

4.44
9 értékelés
(5)
(3)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 11. 27.
Ritka jó

Imádom.nagyon jó kis helyen elférő játék szerintem zseniális mechanizmussal.valamelyik kezdőcsomag játékszabályában található legalább 8db jobbnál jobb játékmód.én nem is spoilerezném ezeket le
2018. 11. 09.
ürcsata white wizard modra

Az egyik legjobb pakliepitös kartyajatek, amit valaha jatszottam. Kifejezetten okos es sok lehetöseg van benne! Remekül megfer a Hero Realms mellet :)
2017. 10. 10.
Űrcsata otthon

Sziasztok!
Ez a játék nagyszerű! Egyszerre van benne szerepe a szerencsének, a jó taktikai érzéknek, és a stratégiának is! Én csak a Thunderstone-nal játszottam, ahhoz tudnám hasonlítani.
Minden játékos ugyanazzal a 10 lappal kezd, és körönként felhúz 5-öt. Persze a játék továbbhaladtával lehetőség adódik majd arra is, hogy akár az egész paklit is felhúzzuk, persze csak ha az ellenfél ezt hagyja!
Külön érdekesség, hogy a kereskedelmi sávon, egy oszlopot kivéve, a lapok cserélődhetnek, így biztosítva a változatosságot. Másik jó ötlet benne az, hogy a lapok nem ütik egymást, bármit-bármivel lehet kombinálni, persze minél több egyszínű lapja van az embernek, annál több bónuszhoz juthat! Negatívumnak talán az angol szövegezést tudnám felhozni, bár egy-két játék után, már szöveg nélkül is lehet tudni melyik lap mit tud!
U.I.: Mivel ez a játék a Hero Realms elődje, ezért itt még érezhető, hogy nem annyira kiforrott, kicsit nehezen indul be! Ettől függetlenül én nem csalódtam benne, sőt még a páromat is rá tudtam venni, hogy játsszon vele, ami nagy szó, higgyétek el! Viszonylag rövid, hamar átlátható, kellően változatos, és izgalmas játék, érdemes kipróbálni!
2017. 01. 02.
Hangulatos űrcsaták

Nagyon vártam már ezt a játékot, mert online nagyon sokat játszottam már vele. Hangulatos, jó minőségű kártyák járnak hozzá, és élőben még izgalmasabb is - báe jóval lassabb, mint online. A témája miatt kedvencem, nagyon ajánlom!
2016. 12. 22.
Jó alapötlet

Tetszik a témája, a mechanizmusok, élvezetes és szerintem kiegyensúlyozott is. Sajnos még szükség lenne szerintem valamilyen ezekre merőleges erőforrásra, új tevékenységekre ahhoz , hogy igazán magába szippantson. Talán ide beférne egy csata térkép.
2015. 09. 15.
Űrlottó

Pozitívumok: pakliépítő űrpárbaj, gyors, egyszerű játékmenet, olcsón beszerezhető, kis helyigényű kártyajáték ami digitális formában is játszható, mutatós tematikus grafika
Negatívumok: igen jelentős szerencsefaktor, nagyon sok számolgatás és paklikeverés
Háziszabályok: csak 4 lappal játszunk 5 helyett, egy lapot megtarthat kézben a játékos a következő körre, a vásárló pakli legfelső lapja mindig látható de nem vásárolható meg
2015. 08. 24.
A kétfős deck-buildingek egyik királya

Nagyon ajánlott, még a csajoknak is bejön. Gyors, egyszerű, pörgős és nagyon izgalmas. A polcon a helye, ha csak egy kicsit is kedveled a pakliépítős játékokat.
2015. 08. 20.
epikus űrcsata fél órában (aztán úgyis játszol még ötöt)

Kétségtelenül a legjobb deckbuilder. Szabályai egyszerűek, de változatos stratégiákat lehet kialakítani, miközben figyelni kell azt is, hogy a másik mit csinál, ráadásul harci játék, így nagyon magas az interakció mértéke. A játék úgy van kitalálva, hogy gyorsan fejlődjenek a paklik, szinte exponenciális ütemben, így mindig epikus kombókkal szoktak befejeződni a meccsek, illetve, van példa hihetetlen comebackekre is, ha pl. az egyik paklit úgy építi meg a játékos, hogy egyenletes iramban tudjon sebezni, míg az ellenfél, az egyetlen nagy kombót próbálja megépíteni, aztán 3 élettel végül sikerül. A kiegészítőkkel picit több lehetőség van védekezésre is, itt hosszabb meccsek is elő tudnak fordulni.
Egy dobozzal ketten lehet játszani, de megéri megvenni csak a plusz két alappakli miatt a második dobozt is, bár elvileg idén december táján érkezik az új alapdoboz, ugyanúgy két alappaklival és 10 explorerrel, de minden más kártya teljesen új lesz.
Három játékossal a Hunter variáns működik jól, amikor a tőlünk jobbra ülőt kell megölni, úgy, hogy közben a tőlünk balra ülő életben marad, teljesen új döntéshelyzetek alakulnak ki (pl, hogy lelövőm-e a a tőlem balra ülő bázisát, ami engem támad, de ezzel utat engedek a tőlem jobbra ülőnek, aki elől pedig védte a bázis, hogy megölje esetleg), és megváltoznak a hosszútávú stratégiák is.
Négyen a 2v2 játék tűnik a legjobbnak, bár ezt kevesebbszer próbáltam, itt a szemben ülő játékosoknak közös élete van, és együtt nyernek ha az ellenséges csapatot elpusztítják. Itt a csapatmunka kerül előtérbe, ha a két paklit sikerül úgy építeni, hogy ki tudják egymást egészíteni, akkor elképesztő dolgok történhetnek. Na persze, ha ugyanezt meg tudja csinálni az ellenfél is...
Az egyik kiegészítőhöz járt kooperatív mód is, de interneten megtalálhatóak a szabályai, itt is hasonló módon érdekes a csapatmunka, és szintén mások a stratégiák, mint a kompetitív játékban.
A kiegészítők sokat hozzáadnak a játékhoz, a Bases And Battleships, Fleets And Fortresses és a promó lapok nagyban növelik a változatosságot, és picit növelik a bázisok arányát. A hero és gambit kiegészítők új laptípusokat hoznak be a játékba, amelyek nagyrész egyszer használhatóak, így nagyban növelik a játékban a döntéshelyzetek számát. Az egyetlen kiegészítő amit nem javaslok az az Events, mivel a játék leginkább felróható hibáját, a szerencsefaktort növelik a véletlenszerű események, mert bár ugyan minden játékossal ugyanaz történik, mégsem egészen ugyanannyira komolyan hatnak mindenkire.
2015. 08. 13.
Csak még egyet...

Egy olyan játékról beszélünk, ahol lehet ügyesen taktikázni, de kétséget kizáróan bazi nagy a szerencsefaktor. Érdekes, mert alapvetően utálom, ha a játék kimenetele a szerencsén alapul, de ennél a játéknál valamiért mégse zavar, mert a szerencsefaktor ellenére úgy érzem, hogy mégiscsak lehet benne fejlődni. Élvezetes, szuper grafika, gyors, pörgős játék. Ajánlom mindenkinek.