Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Star Realms: Crisis 4 - Events kiegészítő

Ár:
1.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Egy alapjátékkal kettő, két alapjátékkal négy, három alapjátékkal pedig hat játékos tud egyszerre játszani.

A játékcsalád további termékei

Vélemények

3.67
3 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 08. 18.
Érdekes kiegészítő

nekem bejön a randomitás, egy kis színt visz az "unalmas" csihi-puhiba. A véletlenszerűen feljövő kártyák negatív vagy pozitív hatásai jól illeszkednek a pörgős játékba, de megértem, ha valakinek nem lesz a szíve csücske. BGG-n érdemes vásárlás előtt elolvasni a kártyákat, akkor nem lesz kellemetlen meglepetés a dologból.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 18.
Hozzáadott szerencsefaktor? Igen...

"Nem elég gyors a játék, vagy már unjátok a begyakorolt stratégiákat ?! Akkor ez a kiegészitő nektek való !
12 lapot tartalmaz, melyből 3 totális szivás, mig 2 semleges-jó, a maradék 7 pedig abszolút előnyt ad, igaz minden játékosnak !

U.I. : Ha 3 játékos játszik Raid tipusú partit, ott a boss ezzel a kieg-el, a jó ütemben felhúzott + hatások révén, könnyebben fel tudja venni a versenyt, a többiekkel szemben !"
| 2 / 5 csillag!
2015. 08. 18.
epikus űrcsata fél órában (aztán úgyis játszol még ötöt) - sajnos ez a kiegészítő inkább csak elrontja

"Kétségtelenül a legjobb deckbuilder (-nek sajnos ez az a kiegészítője ami ront a játéton). Szabályai egyszerűek, de változatos stratégiákat lehet kialakítani, miközben figyelni kell azt is, hogy a másik mit csinál, ráadásul harci játék, így nagyon magas az interakció mértéke. A játék úgy van kitalálva, hogy gyorsan fejlődjenek a paklik, szinte exponenciális ütemben, így mindig epikus kombókkal szoktak befejeződni a meccsek, illetve, van példa hihetetlen comebackekre is, ha pl. az egyik paklit úgy építi meg a játékos, hogy egyenletes iramban tudjon sebezni, míg az ellenfél, az egyetlen nagy kombót próbálja megépíteni, aztán 3 élettel végül sikerül. A kiegészítőkkel picit több lehetőség van védekezésre is, itt hosszabb meccsek is elő tudnak fordulni.
Egy dobozzal ketten lehet játszani, de megéri megvenni csak a plusz két alappakli miatt a második dobozt is, bár elvileg idén december táján érkezik az új alapdoboz, ugyanúgy két alappaklival és 10 explorerrel, de minden más kártya teljesen új lesz.
Három játékossal a Hunter variáns működik jól, amikor a tőlünk jobbra ülőt kell megölni, úgy, hogy közben a tőlünk balra ülő életben marad, teljesen új döntéshelyzetek alakulnak ki (pl, hogy lelövőm-e a a tőlem balra ülő bázisát, ami engem támad, de ezzel utat engedek a tőlem jobbra ülőnek, aki elől pedig védte a bázis, hogy megölje esetleg), és megváltoznak a hosszútávú stratégiák is.
Négyen a 2v2 játék tűnik a legjobbnak, bár ezt kevesebbszer próbáltam, itt a szemben ülő játékosoknak közös élete van, és együtt nyernek ha az ellenséges csapatot elpusztítják. Itt a csapatmunka kerül előtérbe, ha a két paklit sikerül úgy építeni, hogy ki tudják egymást egészíteni, akkor elképesztő dolgok történhetnek. Na persze, ha ugyanezt meg tudja csinálni az ellenfél is...
Az egyik kiegészítőhöz járt kooperatív mód is, de interneten megtalálhatóak a szabályai, itt is hasonló módon érdekes a csapatmunka, és szintén mások a stratégiák, mint a kompetitív játékban.
A kiegészítők sokat hozzáadnak a játékhoz, a Bases And Battleships, Fleets And Fortresses és a promó lapok nagyban növelik a változatosságot, és picit növelik a bázisok arányát. A hero és gambit kiegészítők új laptípusokat hoznak be a játékba, amelyek nagyrész egyszer használhatóak, így nagyban növelik a játékban a döntéshelyzetek számát. Az egyetlen kiegészítő amit nem javaslok az az Events, mivel a játék leginkább felróható hibáját, a szerencsefaktort növelik a véletlenszerű események, mert bár ugyan minden játékossal ugyanaz történik, mégsem egészen ugyanannyira komolyan hatnak mindenkire."