Star Wars: Rebellion - Rise of the Empire kiegészítő

Normál ár: 12 990 Ft


A Te árad: 12 341 Ft

Értékelés:  (5.0)
Galaktikus háború a Birodalom és a Lázadók között!
A játék során e két fél száll harcba egymással. Irányítsatok űrhajókat, vezéreljétek a csapataitok mozgását, állítsatok csillagrendszereket az oldalatokra! A két oldal különbözőségéből adódóan a játékosoknak eltérő győzelmi feltételeik vannak, a játékstílust attól függően kell alakítani, hogy melyik oldallal szálltok csatába.
A Birodalmi játékosnak Rohamosztagosok egész serege áll rendelkezésére, TIE rajokat, csillagrombolókat, vagy akár magát a Halálcsillagot vezérelheti csatába. A galaxist félelemmel irányítja, akaratát hatalmas katonai erejével kényszeríti ellenfelére. A győzelem érdekében meg kell találnia a Lázadók főhadiszállásást, és le kell rombolnia azt. A cél érdekében a játék során világokat igázhat le, vagy akár pusztíthat el.
A Lázadók élére álló játékos néhány tucat katonával, T-47-esekkel, Corelliai korvettekkel és harci repülőkkel indulhat csatába. Ez így önmagában kevés, hogy felvegye a harcot a birodalom hadseregével. Rá kell vennie a különböző rendszereket, hogy csatlakozzanak hozzá a Birodalom elleni háborúban, célzott csapásokkal és szabotázsakciókkal kell aláásnia a Birodalmi vezetést. A győzelem érdekében a galaxis polgárait kell a maga oldalára állítania.

A játékban több, mint 150 műanyag figura, két játéktábla (rajtuk a Csillagok Háborúja világának 32 legjelentősebb rendszere), valamint rengeteg kártya és jelző kapott helyet, hogy a valaha volt legnagyobb szabású Star Wars társasjáték kerüljön a játékosok kezébe.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Jabba

Ádám | 2018. szeptember 7.

Az elottem hozzaszolokhoz annyit tennek hozza, hogy az uj hosok tekinteteben Jabba szemelyevel komoly hianypotlasra kerult sor, s kulon orulok a szerencsealapu harcrendszer megreformalasanak. Erdemes ramenni az uj zoldkockas egysegekre mert nem csak hogy uj szint visznek a jatekba, de jelentosen finomitanak a harcrendszeren!
Kell

Dani | 2018. március 18.

Abszolut megeri megvenni az alapkatekhoz. En ahhoz a kozgehez tartozom, akinek semmi baja sem volt az alapjatek harcrendszerevel, de amiota megvan a kieg, csak azzal egyutt jatszom, tenyleg jobb lett vele. Jok az uj missziok e s hosok is, jopofak az uj egysegek es a targetek megjelenese is mikodo csavar a jatekba. Nincs olyan eleme, ami kritizalhatnek.
Nélkülözhetetlen

Balázs | 2017. november 15.

Az egyik legjobb kiegészítő amit valaha láttam. Nagyon örülök, hogy az FFG hajlandó volt sok kockázatot vállalva ennyire mélyen belenyúlni a harcrendszerbe, kijavítva ezzel az egyetlen kritizált elemét a játéknak.
A Rogue One ráadásul a kedvenc SW filmem, nekem külön öröm hogy ez alapján készült a kieg.

Kötelező darab!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.