Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.000 Ft

Star Wars X-Wing: ARC 170 kiegészítő

6.000 Ft
Átlagos értékelés: (4)

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 01. 03.
Betontehén

Masszív, lassú, előre öklel, hátra-fele rúg.
Kezdő csapatba ideális hajó, a birodalmi oldalon a TIE/KE a párja.
2017. 12. 28.
Gyönyörű és hasznos


Nagyon jó kiegészítő! A hajó a többi vadászgéphez képest kifejezetten nagy méretű. A játékban (szerencsére) megszokott módon nagyon részletesen és szépen ki van dolgozva. Hihetetlen jól mutat gyűjteményben és a kártyák miatt a játékban is nagyon hasznos tud lenni. Ajánlott vétel a játék bővítésére (vagy ha egy igazán szép hajót akarsz)!
2017. 07. 13.
Erős és robosztus

Ez a hajó is szépen ki dolgozott. Inkább erős, mint mozgékony. Van bőven fejlesztés kártya hozzá. Ebből a hajóból legalább 2 javasolt, vagy pedig 2 kisebb hajóval meg támogatva. Hátsó tűz ívvel oda pörköl a mögötte repülő ellenfeleknek.

2016. 11. 21.
Egyszerűen gyönyörű!

Tudni kell, hogy a kiegészítő nem olcsó, viszont sajnos ilyen az x-wing: ésszel kell válogatni a kiegészítők között, és akkor az ember relatíve olcsón megúszhatja. A hajó maga viszont valami mesésen néz ki! Vadászgéphez képest elég nagy (kétszer akkora mint egy x-szárnyú) és így még inkább érvényesül az aprólékos festés. Egy kisebb paklinak megfelelő fejlesztéskártya is jár a csomaghoz, ami az alapjátékot még tovább színesíti, természetesen új pilótákat is kapunk. Érdekesség hogy vadászgéphez képest elég lomha a szentem (mozgékonyság 1) de cserébe elég masszív: hármas pajzs és hatos hajótest értéket kapott, ami garancia arra, hogy ez a gép egy ideig az asztalon fog maradi. Nekem bejött a kiegészítő, csak ajánlani tudom!