Betrayal at House on the Hill: Widow's Walk kiegészítő

Normál ár: 6 990 Ft


A Te árad: 6 990 Ft

Értékelés: 
(5.0)
A Betrayal at House on the Hill egy hangulatos horrorjáték, melyben a legkülönfélébb klisékre épülő karakterekkel (plüssmacit lóbáló kislány, professzor, stb) kell felderíteni egy ódon villát, amelyben rengeteg rémisztő misztikummal szembesülhet az óvatlan járókelő.
Az élmények hatására előbb-utóbb a történet új fordulatot vesz, és valaki a csapatból árulóvá válik, innentől fogva új forgatókönyv szerint zajlik a játék, a játékosok "pedig egy mindenki ellen" rendszer szerint egymásnak esnek. A győztes pedig általában az, aki túléli.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
A kiegészítő

Greg | 2018. május 27.

Tökéletes kiegészítő, nagyon tartalmas és változatos 50 új kísértés, amivel már 100 különböző sztori / játék alakulhat ki, több tucat játékórára növelve az alapjáraton is sokszínű és sokszor újrajátszható élményt!
Árulás

Kristóf | 2017. november 24.

Nos mindenképp érdemes megvenni, hiszen 50 újabb rémtörténettel lehetünk gazdagabbak, amik szintén remek órákkal tesz boldogabbá. Az új szoba lapok szépek, plusz most már a tetőtérben is csatangolhatunk, az új kártyákkal pedig még színesebb lesz a játék.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.