Shadows of Brimstone: City of the Ancients

Normál ár: 29 990 Ft


A Te árad: 28 490 Ft

Értékelés:  (5.0)
Kooperatív társasjáték a vadnyugaton! És ha ez még nem lenne elég, ez egy olyan vadnyugat, amit egy különös eset folytán más világokra nyúló kapuk szabdaltak szét. A más világok pedig különös, szörnyű lényeket jelentenek, akik átfurakodtak Brimstone világába.

A játékosok különös hősökként szállnak szembe a fenyegetéssel. Bandita, Kurtizán, Marsall vagy Párbajhős, mindegy hogy ki honnan érkezett, mindenki túlélni szeretne. Esetleg meggazdagodni mások problémáiból.

Nagyszerű karakterfejlesztés, kidolgozott kampányrendszer, változatos küldetések, ezek jellemzik ezt a játékot.

A dobozban a figurák darabokban találhatók, összeszerelést igényelnek.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Western, horror, már majdnem szerepjáték...

Jamie | 2015. július 31.

A Shadows of Brimstone egy nagyon szuper kis dungeon crawler amely egyértelműen a karakterfejlesztésre helyezi a hangsúlyt. Ha szeretted a számítógépen a Diablo hack 'n' slash rendszerét akkor ezt imádni fogod. Bár a döntési helyzetek kombók később rendesen bővülnek a Brimstone elég egyszerű játék amiben aprítani kell az ellenfelet, XP-t és pénzt szerezni illetve tárgyakat lootolni. Az XP-vel és a tárgyakkal fejlődik a karaktered, míg a pénzt a városban költheted el. Az egész játék már-már egy egyszerűbb szerepjáték szintű karakterfejlesztést nyújt. Minden alkalommal egy Brimstone környéki bányába szállunk alá és ott kölönböző szörnyekkel megverekedve megoldhatjuk az aktuális küldetést, majd 2 kaland között a városban "pihenhetünk" és szórakozhatunk. A játékban folyamatosan dobáljuk a kockákat minden döntésre, és mindenre van egy chart amiről leolvasható az eredmény.
Akik az egyik legjobb szerepjáték utánzatot és karakterfejlesztést nyújtó dungeon crawlert keresik azoknak ajánlom, de akik mechanikában kicsit mélyebb dungeon crawlert akarnak azoknak inkább a Descentet vagy az Imperial Assault-ot.
A két Brimstone alapdobozt nem kötelező de ajánlott megvenni. Ha csak 1-re szán vki pénzt akkor én a City of Ancients-et javaslom.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Shadows of Brimstone játékcsalád