Stuffed Fables

  Normál ár: 23 990 Ft

  A Te árad: 22 791 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Igazán különleges kalandjáték, amelyben a játékosok egy kislány álmát vigyázó, életre kelt plüssállatok bőrébe bújhatnak, hogy minden veszélyt vállalva szálljanak szembe a rémálmok hozóival. A különböző hősök eltérő tulajdonságokkal és képességekkel rendelkeznek, ezért mindenképp szükség lesz a csapatmunkára, hogy a szerteágazó történeten át sikert érhessünk el. A játék felnőtteknek is ajánlott, de gyerekekkel is tökéletesen játszható, sőt, a benne lévő témafelvetéseket átbeszélve a szülők különleges élményeken osztozhatnak gyermekeikkel.

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 1 értékelés
  A legkedvesebb játék

  Erika | 2018. február 19.

  Ez a játék szerintem úgy, ahogy van zseniális!
  Remek ötlet, hogy egy mesekönyvön végig haladva, a könyv lapjain zajlik a játék. Az egyes feladatokat némi olvasnivaló köti össze, ami roppant hangulatos, és bár a hangulata egy átlagos mesekönyvnél sötétebb, mégis kedves és tanulságos a gyermekek számára, de talán még a felnőtteket is el tudja gondolkoztatni.
  Ezt a játékot szülőnek és gyermeknek tényleg közösen kell játszania, hogy a célját elérje, és valóban azt adja, aminek a tervezői szánták.
  A kockahasználata pedig kifejezetten jópofa. Nem könnyű vele előre tervezni, és sok múlik a szerencsén, de azért feladja a leckét, hogyan hozzuk ki a legtöbbet abból, ami a "markunkba" akadt.
  A cukiság faktort pedig inkább nem firtatnám, túljutva a borítón, belül csak még szebb és kedvesebb.
  Fiatal pár lévén, még nincs gyerek a csapatban, de így is élveztük, hiszen mi is plüss állatok oltalma alatt nőttünk fel. ;)
  Az egyetlen negatívuma, hogy a szabálykönyv kissé hiányosnak hat, illetve, magyar gyerekekkel, akik nem tudnak angolul, nem annyira egyszerű, és szórakoztató talán.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.