Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

18.990 Ft

Summoner Wars 2. kiadás

18.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (10)

Leírás

Csatlakozz Ithária véget nem érő háborújához!

A Summoner Wars egy fantasy világban játszódó, izgalmas kártyajáték, melyben egy nagy hatalmú idéző bőrébe bújhatsz! Mutasd meg taktikai érzéked, idézz egységeket kapuid mellé, és ellenfeledet kicselezve győzd le az ellenséges idézőt! Számtalan egység, varázslatok és képességek széles választéka, és egyedi paklik építése vár rád, biztosítva a garantált szórakozást játékról-játékra.

Háború egy dobozban!

Ez a szett tartalmaz hat különböző idézőt, frakciójukhoz tartozó egységekkel és varázslatokkal, egy csatateret, amelyen harcolhatsz, valamint egyedidobókockákat, melyekkel megvívhatod csatáidat.

Megkavarnád a dolgokat? Cseréld le az egységeket és képességeket más (külön kapható) frakciók kártyáira, és kovácsold össze a legerősebb sereget!

 

Játékbemutató videó

Vélemények

4.80
10 értékelés
(9)
(0)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 09. 09.
Igazolt vásárlás
2022. 12. 08.
" Ezek fényében szerintem messze túlárazott (végül is pár kocka és egy kártyapakli ami kb. fele akkora együtt mint a Terraforming Mars-é)"

Éljen, mérjük kilóra a játékot! Azt hittem, mindenki számára evidens, hogy az anyag csak egy dolog, a lényeg az ötlet, a játékélmény, a fejlesztés költsége, miegymás. És ez nagyon jó játékot, sokkal többet is megérne, főleg egy olyan játéknál, ami rém szép, de sosem játszanék vele.
2022. 11. 27.
2022. 11. 25.
Ez egy kiváló játék, ami nem mindenkinek való. A Summoner Wars gyakorlatilag egy aszimmetrikus sakk ahol kevés "bábu" kezd és a játék során kerül fel több. Konfliktus érzékenyek mennyire kerüljék, akik nem bírják a nyomást messzire kerüljék, akik viszont szeretik az 1v1 taktikázást, az iszonyatos mennyiségű "mi lenne ha" szituáció elemzést és a háborúskodást, ebben abszolút megtalálja a számítását. Én szeretem az ilyesmit, de nagyon fontos hogy a rendszeres partnered is szeresse, különben megette a fene az egészet, akármilyen jó is legyen. Ami kicsit csalódás volt a tartalom terén hogy a paklik - bár egyértelműen sok-sok évnyi tapasztalat és bajnokság alapján remekül balanszoltak - kifejezetten szegényesek ha egy-egy frakción belüli változatosságot nézzük, igazából max. 10 lap az egész, másolatokkal, ami nyilván kell hogy a játék működjön és ne legyen óriási szerencsefaktor (a kockától sem kell félni), de én többet vártam tőle e téren univerzumépítés szempontjából. Ezért jóval absztraktabb a játék, mint a külső engedni sejtetné. Az insert pedig óriási csalódás, egy standard kétzsebes "Pandemic insert", 6 kártyapaklinak? Miből állt volna pár élén álló kartonlapot belerakni (lásd: Carcassonne Bigbox)? Ezek fényében szerintem messze túlárazott (végül is pár kocka és egy kártyapakli ami kb. fele akkora együtt mint a Terraforming Mars-é), de egy nagyon ütős párbaj játék lehetne reálisan max. 10.000Ft körül.
2022. 10. 29.
A legjobb kétfős taktikai társas, amivel valaha játszottam. Remélem a gémklub az összes frakciópaklit/kiegeszítőt tudja, majd támogatni. Bízom benne, hogy a "Starter set" honosítására is sor kerül.
2022. 10. 10.
Ez a játék zseniális! Imádom! A starter set-et is ki fogjátok adni valamikor?
2022. 08. 20.
Igazolt vásárlás
2022. 05. 04.
Nagyon jó játék. Alig várom a további bővítéseket.
Csak egy kérdésem van. Mikor adjátok ki a starter setet? Anélkül nem teljes a gyűjtemény ez pedig aggaszt.
2022. 04. 05.
Hihetetlenül jó játék. Az egyik legjobb 2 fős competetive véleményem szerint.

A starter set-ben lévő két paklit is tervezitek lefordítani?
2022. 01. 22.
Jött, látott, győzött. Nagyon jó játék. Nehezen tudnék dönteni, hogy ez vagy az Unmatched jobb, szóval megvan mindkettőt :D