Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sushi Go Party társasjáték

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (8)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.63
8 értékelés
5
(5)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 08.
PartyDraft

Könnyen tanulható, nagy újrajátszhatósággal rendelkezik. Nagyobb társaságot is be lehet vonni és a tapasztaltabb játékosoknak is egyaránt élvezetes lehet. A draft rendszer beépítése fergeteges (persze ezt már megismerhettük a kisebb Sushigo esetén is). Hamar lepörögnek a meccsek és az illusztrációk is királyak. A kedvenc party játékom, ha választanom kéne.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 13.
Party!

Az alap játék is király, viszont ez a party változat az, ami igazán megéri. Rengeteg lehetőség van benne, kifejezetten szórakoztató játék. Családban is könnyen játszható, egyszerűek a szabályok.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 09.
A játék remek partyjáték, azonban szerintem családi játéknak is tökéletes. A játék során egy nyolc fogásos menüsorral játszunk (3 fajta előétel, 2 fajta specialitás, 1 fajta golyó, 1 fajta desszert és az állandó résztvevő: a nigiri). A jéték nagy újrajátszhatóságát az adja, hogy a fenti menüsor összeállíására rendelkezésünkre áll 8 fajta előétel, 8 fajta specialitás, 3 fajta golyó és 3 féle desszert. Ezek tetszőleges használatából mindig új és új menüsort tudunk készíteni.

A rendelkezésre álló kártyák közül ki kell válogatnunk, azokat, amelyek az aktuális menüsorhoz tartoznak és a játékosok számától függően, keverés után osztani kell a játékosoknak ezekből. A játékos eldönti, hogy melyik lapot szeretné kijátszani az adott körben, maga elé helyezi, majd miután mindenki döntött, egyszerre felcsapják a válaszott lapot a játékosok, majd a megmaradt paklit továbbadja mindenki a melle ülő játékosnak. Ezáltal a játék elég gyors és pörgős lesz.

Figyelni, illetve taktikázni is kell a lapok kijátszása során, hiszen vannak olyan lapok, melyek értéke az adott fordulóban érvényesül, vannak olyanok, amik a kör végén (miután elfogyott az összes kézben tartott lap) és olyanok is, amelyek hatása/értéke csak a 3 kör végén érényesülnek. Így nem szabad ezekről sem megfeledkezni, mert ha így járunk pontlevonás lehet a jutalmunk, illetve egy élelmesebb társunk "nagyot hajrázva" a végén akár a nyertes pozícióba is előre léphet.

A kör végén mindenki megszámolja, hogy hány pontot szerzett és lép a táblán ennek megfelelően. A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi a 3. kör végén.

Összefoglalva: véleményem szerint a játék mechanizmusa gyors és pörgős, minimális taktikázás mellett remek hangulatot teremt a maga könnyedségével. Családi és baráti társaságoknak egyaránt ajánlott. Az újrajátszhatósága nagy, ami szintén pozitívum. Maguk a kártyák aranyosak és cukik, ahogy ezt egy Japánnal kapcsolatos játéktól várni lehet. :) Hátrányként - az elődjéhez viszonyítva - a doboz nagyságát említeném. Utazásokra a Susgi Go!-t vinném magammal, ha a csomag mérete számít.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 26.
sushiiii

Egy rakat brutálisan aranyos pakli, a játékosok szájíze szerint összeállítható menü, pofonegyszerű szabályok. Tömör gyönyör a köbön!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 08.
Nyam nyam

A sushi go egy igen egyszerű kártyajáték, amelynek grafikája igen aranyos és kedves. Érdemes nézni, hogy a többi játékosnak éppen melyik sushi-ra fáj a foga, hiszen ezáltal taktikázhatunk a játék során. Olyan gyorsan vége van egy meccsnek, hogy valószínűleg több játék is lemegy mire „jól laktok” ezzel a játékkal.
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 29.
7 csodás birodalomépítés cuki szusikkal

Hihetetlenül aranyos, kedves, pörgős játék. Szinte nulla a várakozási idő, mindenki szimultán cselekszik, így az unalomnak esélye sincs felütni a fejét. A sok különböző szusi elég nagy változatosságot és újrajátszhatóságot biztosít, ugyanakkor a mechanizmus végig ugyanaz marad. Könnyed szórakozást nyújt, és teszi ezt úgy, hogy a kártyadraftolás miatt néha úgy érzem, mintha 7 csodáznék. :)
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 18.
Édes kis sushi

A Party az alap játék bővített verziója, változatosabb menüsorral, és a fagyi kártya az nagyon vidám.
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 23.
Vigyázz, éhes leszel!

A Party a sima játék bővített verziója, változatosabb menüsorral.
A különböző menüsorokkal könnyedén be lehet vezetni a játékosokat, majd jöhetnek a nehezebb fogások!
A változatos fogásokkal igazi kompetitív partyjátékot lehet csinálni belőle. (előkerülnek a "genyó" lapok)
Megéri az árát a simával szemben.
Nagy társaságoknak telitalálat!