Sushi Go társasjáték

  Normál ár: 3 690 Ft

  A Te árad: 3 506 Ft

  Értékelés:  (4.7)
  A wasabit vagy a pudingot szereted jobban? Tedd próbára magad a világ legcukibb party játékával! Szerezz pontokat a legtöbb sushi összegyűjtésével, vagy gyűjtsd ki az összes sashimit! Mártogasd a kedvenc nigirid wasabiba, hogy megtriplázd az értékét! Ha mindent megettél, fejezd be a menüd a pudingoddal. De vigyázz milyen kártyát adsz át a barátaidnak, lehet, hogy arra van szükségük ahhoz ,hogy legyőzzenek!

  Értékelések átlaga 


  (4.7)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  67% (2)
  33% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 3 értékelés
  Sushi Go!

  Dávid | 2018. január 15.

  Nagyon kellemes, draftolásra épülő filler. Könnyen elmagyarázható, megérthető és a cuki külső ellenére van mélysége. A játék lényege, hogy kaptok x lapot (játékoszámtól függ), kiválasztotok egyet közülük, lerakjátok, majd a megmaradt lapokat továbbadjátok. Ez így megy addig, amíg mindegyik lap le nem került az asztalra, majd jön a pontszámítás, és jöhet a következő forduló. Akinek több pontja van a 3. forduló végén, nyert. A játék során gyűjthettek egyszerűen pontokat (nigirik fix pontszámot adnak, wasabiba mártva megháromszorozva az értéküket), de akár kártyaszetteket is összerakhattok ezzel rengeteg pontot bezsebelve, de pl. az evőpálcika segítségével egy körben akár 2 lapot is le tudtok rakni és így tovább.

  Az egyszerű szabályok, a pörgős játékmenet (1 játék maximum 15 perc előkészületekkel együtt) és a viszonylag nagy játékosszám miatt igazi partyjáték. Mivel gyors, könnyen szállítható és viszonylag kis játéktér is elég neki, szinte bárhol előtudjátok kapni. Garantáltan nem álltok meg egy játék után, ám véleményem szerint hosszútávon unalmas lehet, ezért egy egész estét azért nem építenék rá. Ha egy könnyed, gyors, de azért figyelmet és koncentrációt igénylő játékot kerestek a barátoknak/családnak, a Sushi Go! tökéletes választás. Viszonylag olcsó, tényleg 5 perc alatt megtanulható és szinte bármikor elővehető. Rövidtávon nagyon jó szórakozást nyújt, ha gyorsan játszani akartok valamivel, vagy két "komolyabb" játék között/előtt bemelegítenétek, akkor a Sushi Go! nektek való! A kétjátékos mód is meglepően szórakoztató, ezért pároknak is ajánlott, bár szerintem nagyobb létszámnál mutatkozik meg az igazi oldala. A dizájn nagyon aranyos, a fémdoboz tartós, a kártyák igényesek, de ha valaki kártyavédőzné, 56*87 mm-es fóliák kellenek hozzá (108 db.).
  Reeeeal fun

  Fanni | 2018. január 7.

  Nagyon szeretjük, a végletekig egyszerű, szipiszuper játék. A legjobb benne, ha egymást szívatjátok! Hajráááááá! Ui.: számolni tudni kell.... legalább 20-ig....
  Falatozzunk egy jót

  András | 2017. november 17.

  Tény, hogy egy francia kiadást próbáltam ki, de a játék nyelvfüggetlen.

  Aranyos ki sushikat kell gyűjtögetnünk, továbbadva a paklit. Van, amelyikre akkor kapunk pontot a kör végén, ha 3 db van belőle, vagy több 3-as kupac, van amelyiknél minél több a cél, de megfűszetezhetjük egy kis wasabival, ami plusz pontot ad.

  Nagyon kis aranyos partijáték, és a kártyák kidolgozása nagyon szép.

  Biztos be fogok egy példányt szerezni belőle.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.