Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szabadulópakli: A velencei meló

Ár:
3.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (7)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Zsebre vágható szabadulószoba – ússzátok meg az évszázad balhéját! A Szabadulópakli: A velencei meló különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték. A játékosok egy bűnözői szupercsapat tagjaiként behatolnak egy kaszinóba, és közösen kell megoldaniuk a feladatokat, hogy ki is jussanak onnan... (Akár egyedül is játszható.) A logikát és az együttműködést fejlesztő társasjáték.

Játékbemutató videó

Vélemények

4.00
7 értékelés
5
(3)
4
(2)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2022. 04. 15.
| 2 / 5 csillag!
2019. 11. 28.
Egy óra vontatott játék

Hááát, ez nem az én játékom.
Unalmas, néhol idegesítő is volt, és alig vártam, hogy vége legyen.
Jó lett volna ha a játék nyomatékosan közli, hogy minden lapot alaposan figyeljünk meg mert minden lap felhasználható ami a játék megoldásához szükséges.
Sokszor nem értettük, hogy miért az a megoldás.
Hatalmas csalódás számomra, viszont legalább tudom, hogyan kell legközelebb játszani a többivel, de mivel számomra csalódás volt ezért felejtős.
| 3 / 5 csillag!
2019. 11. 06.
Szabadulós szabadulás

Miután kijátszottuk az Időpróba játékot, úgy gondoltuk, hogy ez a mi játékunk, nem érdekes, hogy csak egyszer használatos, akkor is kell nekünk a folytatás! Beszereztük a folytatást, váruk a megfelelő alkalomra. De ez a játék nem nyerte el a tetszésünket, félbe is hagytuk és csak tisztességből játszottuk le végül. És bár nem szoktunk eladni társast, de ennél erősen gondolkodunk rajta. Lehet, hogy csak nagyon jó volt az első és azért érzünk csalódást? Mert a maga nemében ez a történet is egyedülálló, és csavarosak a megoldások néha, de most nem éreztük azt, mint az előző játéknál. Nem hangzottak el örömkiáltások vagy az "ez de troll!" (bármit is jelent" ) :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 17.
Fejtörős csapatépítős játék

Jól kidolgozott, agyalós játék, melyet a szabaduló szobák ihlettek, csapatépítésnek ideális.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 04.
Tetszett

Sokkal jobban tetszett, mint a "London Végorái". Jól össze van rakva. Bővebben nem is írnék róla, nehogy spoiler legyen! A lényeg, hogy érdemes kipróbálni.
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 01.
Szabadulás

Egyszerű és nagyszerű. Otthoni kikapcsolódásra tökéletes játék. A feladványok egyszerűek. Párommal elkövettük azt a hibát, hogy este 11-kor álltunk neki a játéknak, így a sikerességünk gyengébb volt, mint szerettük volna. De még így is sikerült teljesíteni. Csak ajánlani tudom. Újrajátszása korlátozott, hisz idővel a rejtvényeket már fejből fogja tudni az ember.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 26.
Jó sztori, jó fejtörők

Én még az angol verzióval játszottam le a játékot. Tetszett, hogy nagyon értelmes és nem is olyan egyszerű feladványok voltak a játék során, továbbá különböző szereplőkkel lehetett játszani, akiknek más-más speciális képessége volt. A háttér sztori is elég izgalmas, egy velencei kaszinóban kell rabolni. Sok ismerősnek kölcsön adtuk, mindenki élvezte. Nekem jobban bejött ez a játék, mint más, szabadulószoba koncepcióra épülő játékok. Sajnos, ahogy a legtöbb hasonló játéknál, ez is csak egyszer játszható.