Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szabadulópakli: London végórái

Ár:
3.190 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (6)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Zsebre vágható szabadulószoba – mentsétek meg Londont a pusztulástól! A Szabadulópakli: London végórái különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték. A játékosok egy szupertitkos küldetésen vesznek részt, és közösen kell megoldaniuk a feladatokat, hogy megmenthessék London városát... (Akár egyedül is játszható.) A logikát és az együttműködést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.00
6 értékelés
5
(3)
4
(1)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 08.
Jó játék, azonban minden a kártyákon szerepel, ami bizonyos szemponból korlátként viselkedik (kisméretű). Ajánlom azoknak, akik szeretik a szabadulószobás játékokat, ahol nem feltétlenül egyféle logika létezik és néha a megoldáshoz ki kell lépni a keretek közül. Fejleszti a kreativitást is. Haverokkal oldottuk meg 4 fős csapatban, de néhány feladványra mi nem tudtunk rájönni, mert olyan megközelítést igényelt. Így nem lettünk túl eredményesek, bár a végén sikerült hatástalanítani a bombát. Szerintem kiváló játék.
| 2 / 5 csillag!
2021. 04. 23.
Sokat játszottunk szabadulószobás játékot. Nagyon ötletes játék, de sajnos minimális sikerélményünk volt. A feladatok kizárólag a segítségkártyák segítségével oldhatók meg. A feladatkártyák sok esetben nem egyértelműek. Sok feladatot ezért nem lehet értelmezni. Nincs a játékhoz egyértelmű játékszabály, kétértelműek a leírások, így semmiképpen nem oldható meg 60 perc alatt. A játék ötlete szuper, azonban szinte valamennyi feladat kétértelmű, saját logikával nem oldható meg, mindenképp kell a segítségkártya, de így sem minden feladat egyértelmű. Mindezért nem élvezhető, nincs meg a sikerélmény, nincs meg az "aha" élmény-és ez a legrosszabb ebben a játékban. Nekünk nagy csalódás volt. Soha többet nem veszünk ebből a típusból játékot. Ennél sokkal jobb és élvezhetőbb volt az Elhagyatott könyvtár c. játék.
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 15.
Nagyon ötletes és kreatív feladatok vannak benne. A térlátásra is szükség lesz sok módon.
Van benne egy jó kis csavar is (nem fizikai :) ) ami még izgalmasabbá teszi a játékot.
És jó hogy váltakoznak a nehézségi szintek akár két egymást követő feladatnál is.
Itt tényleg érdemes kipihenten nekikezdeni. (Egy két helyen a feladat megfogalmazása érdekes és csak a megoldásnál jön rá az ember hogy mire gondolt pontosan, de egy kis ráérzéssel be lehet tippelni a jó megoldást.)
Csapatban tényleg ilyen James Bondos hangulata van.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 18.
Fejtörős csapatépítős játék

Jól kidolgozott, agyalós játék, melyet a szabaduló szobák ihlettek, csapatépítésnek ideális.
| 3 / 5 csillag!
2019. 09. 02.
Közepes

Ketten játszottuk. Kicsit erőltetettnek érződtek a feladványok az elején, de aztán sikerült átvenni a játék gondolkodásmódját. Szerintem lassabban halad a játék 2 fővel, mint mondjuk 4-el, amit figyelembe vehetne a végső pontozás.
Alapvetően nem volt rossz élmény, érdemes kipróbálni.
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 01.
Szabadulás

Egyszerű és nagyszerű. Otthoni kikapcsolódásra tökéletes játék. A feladványok egyszerűek. Párommal elkövettük azt a hibát, hogy este 11-kor álltunk neki a játéknak, így a sikerességünk gyengébb volt, mint szerettük volna. De még így is sikerült teljesíteni. Csak ajánlani tudom. Újrajátszása korlátozott, hisz idővel a rejtvényeket már fejből fogja tudni az ember.