Színvilág

Normál ár: 6 490 Ft


A Te árad: 6 490 Ft

Értékelés: 
(4.2)
Színekkel teli világunk néhány titkait tárja fel e játék, a színek közti összefüggéseket, az árnyalatok harmóniáit. 8 féle társasjáték változat és 42 fokozatosan nehezedő egyszemélyes feladvány segít felfedezni a szépség és a logika összefüggéseit. A feladat, azonos színű oldalaikkal illeszteni a lapkákat. A cél minél szebb, szimmetrikusabb alakzatokat kialakítani. A doboz 120 színes lapkát tartalmaz, kicsiknek és nagyoknak külön szabály és feladatfüzetet, valamint egy ismeretterjesztő füzetet a színekről. A játék a Gém Klub Gondolkodó Játékok sorozatának tagja.

Értékelések átlaga 


(4.2)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 5
40% (2)
40% (2)
20% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
Bejött

Sára | 2017. március 21.

Két hete van meg, azóta rendületlen népszerűségnek örvend itthon ez a játék. Ha "véletlenül" elöl hagyom, a reggeli első ébredő biztosan lecsap rá és elkezd valamit alkotni. 8, 6 és 3 éves gyerekeim vannak, ha a nagyok nekiállnak, akkor a legkisebb is elkezdi rakosgatni a lapkákat. A színek lenyűgözőek és, bár valóban bizonyos árnyalatokat nehéz elkülöníteni, de úgy érzem ez egyben fontos része is a játéknak, hiszen így, ha feladványt rakunk ki, akkor rendesen oda kell figyelni, hogy amit találtam, az valóban a megfelelő szín-e. Érdekes megfigyelésekre is alkalom nyílik a gazdag színskála segítségével, egy példa: ugyanazon szín egy sötétebb szín mellett világosabbnak hat, egy világosabb szín mellett sötétebbnek, de ha letakarjuk mindkét szomszéd színt, akkor egyértelmű, hogy nincs különbség, a gyerekeim ezeket e felfedezéseket nagyon élvezik. Számomra pedig megnyugtató tud lenni ez lego-puzzle szerű, keresgélős, rakosgatós tevékenység, ráadásul gyönyörű színekkel. A társasjáték lehetőségeket még nem térképeztük fel, de nem is nagyon erőltetem, mert fölösleges versengésre késztetni az amúgy is erre hajlamos gyerekeimet, a kooperáció a kirakós részeknél adott, simán lehet együtt játszani, nem magányos játék úgy sem.
Színvilág

Hajni | 2016. február 17.

Tapasztalatom szerint kiváló játék a kreativitás fejlesztésére, illetve a koncentrációs készség növelésére az egész családnak, a koncentrációt pedig egyedül játszva is fejleszti. Csodaszép minták találhatók a mellékelt füzetekben. Köszönjük!
szép

Bri | 2015. október 27.

nagyon tetszik, szép feladatgyűjtemény
elfogadnám ajándékba, de szerintem sokat nem játszanék vele
az ár miatt nem fogom megvenni : (
Nyugi

Zsolt | 2015. július 18.

Szépérzéket, finomságot nyugodtságot elősegítő játék.
Színek

mattti | 2015. július 11.

Az ötlet jó, de mivel egyes színárnyalatok nem ütnek el egymástól eléggé, nehézkes a megkülönböztetésük.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

Gondolkodó játékcsalád