Sztorikocka Batman

  Normál ár: 4 790 Ft

  A Te árad: 4 551 Ft

  Értékelés:  (4.6)
  A Sötét Lovag visszatér! Éld át első kézből Gotham hősének kalandjait, hiszen most te irányítod az eseményeket!
  A Sztorikocka Batman-es kiadásában Jokertől a batmobilig, a szirénázó rendőrautótól a földalatti barlangig minden benne van, ami Batmant jelenti! Ha pedig elég fantáziával vagy megáldva, hogy elvonatkoztass egy kicsit, akkor ezt is nyugodtan bekeverheted a többi sztorikocka közé, garantáltan nem fog csalódást okozni. Elvégre is kinek jutna eszébe magától egy történetbe mesélni Batmant mondjuk egy szkafanderben táncoló triceratopsszal...?
  Dobj és mesélj, ennyire egyszerű!

  Némán lendült át a korláton, fekete köpenyét vadul csattogtatta a szél a háta mögött. Puhán, hangtalanul ért földet a kiszemelt láda mögött, mint a macska, és egy pillanatra megdermedt, hogy megbizonyosodjon róla senki sem vette észre. De semmi sem mozdult. Egy kissé megkönnyebbülten engedte ki a levegőt, és óvatosan odébb kúszott a fal tövében az épület sarkához, ügyelve rá, hogy végig az árnyékban maradjon. Innen már jól láthatta a móló végében a gúzsba kötött Alfredot, de se a Pingvinnek, se Jokernek nem volt nyoma sehol. Batman óvatosan előhúzta az övéből a homokórát. Legfeljebb tíz perce marad…

  De várjunk csak! Homokóra...?
  Nos, a Batmanes Sztorikockával ez is lehetséges!

  A képregényőrület mostanra a Sztorikockákat is elérte, és ki más is lehetne az első képviselőjük, mint Batman?! Gotham hősének azonban ezúttal olyan ellenféllel gyűlik meg a baja, amire legrosszabb rémálmaiban sem számíthatott - a rajongókkal!
  Dobj a kockákal és mesélj! Engedd el magad, és használd a fantáziád, hiszen itt és most nem számítanak a filmek és a képregények! Te alakítod az eseményeket, legyen szó akár a szereplőkről, akár Gothamről! A 9 kocka a már megszokott módon ezúttal is 54 teljesen különböző képet jelent, amelyek a teljes Batman univerzumot felölelik, a batmobiltól a főbb szereplőkön át az olyan egyszerű és hétköznapi dolgokig, mint egy szivárgó olajcső vagy egy feltört irattár. És éppen ez teszi a Sztorikocka ezen kiadását igazán zseniálissá, hiszen így, amellett, hogy önmagában is teljes játék, kompromisszumok nélkül keverhető akármelyik másik Sztorikocka kiadással is anélkül, hogy túlságosan is Batmanessé tenné.

  Készen állsz hát az igazi kalandra? Irány Gotham! 

  Értékelések átlaga 


  (4.6)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 5 Családdal 5 Partijátéknak 6
  80% (4)
  20% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 5 értékelés
  Csak a fantáziád szab neked határokat

  Csöre | 2017. október 2.

  Játszottam olyan társasággal, ahol voltak olyanok, akik még sosem hallottak Batmanről (nem tudom, hogy lehet ez, de így van). Kiegészítés volt egy alapjátékhoz ez a verzió, de nem zavarták őket az ismeretlen karakterek, "nagy, rémisztő fazon" vagy "gonosz, rettenthetetlen gyilkos" néven emlegették őket.
  Azt mondom, hogy ha valakinek elég nagy a fantáziája, akkor bármelyik sztorikockával élvezetesen tud játszani, és ezzel is.
  Ajándékba vettük...sikere lett

  Éva | 2017. szeptember 12.

  Egy Batman rajongó kapta tőlünk ajándékba...nagyon örült. Felnőttnek-gyereknek egyaránt ajánlom, bár inkább nagyobbaknak, akik tudják hogy kik vannak 1-1 kockán, bár volt szerencsém olyan játékossal játszani, akinek fogalma sem volt a szereplőkről és "képességekről", akkor voltak igazán érdekes sztorik :)
  Felhőtlen kikapcsolódás ígér 1-1 baráti összejövetelre, mert minél többen játszanak, annál színesebb a történet. Még a félénkebb típusúak is hamar feloldódnak játék közben.
  Akár egy képregény

  Réka | 2016. október 5.

  Olyan családoknak, baráti társaságoknak ajánlom, akik nagyon jól ismerik a Batman történeteket, mert (ha jól számolom) 13 szereplő került a kockákra. Mi ajándékba kaptuk, de sajnos nem vagyunk elég járatosak a filmen/képregényben ahhoz, hogy ennyi szereplőt ismerjünk, és ez ront a játék élvezeti értékén. A fiúk ennek ellenére kedvelik ezt a sztorikockát, és ha nagyobbak lesznek, és a filmet/képregényt is megismerik, akkor biztos siker lesz!
  Bruce Wayne

  rambo666 | 2016. augusztus 22.

  Fiúknak kiváló szórakozás, valóban az eddigi legjobb sztorikocka.
  Denevéres sztori

  Veronika | 2015. október 31.

  Szerintem a sztorikocka eddigi legkirályabb kiegészítője. Mindenképp ajánlom azoknak,akik szereteik a Batmanes képregényeket és filmeket.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Sztorikocka játékcsalád