Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka – Clues

Ár:
1.590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (7)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

5.00
7 értékelés
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 07.
Új fordulat

A kiegészítő kockák új izgalmat hoznak az alapjátékba, így tökéletes választás, ha már sokat játszottak az alapkockákkal és unjátok, akkor ezzel új fordulatot vesz a játék.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 20.
Több vezió is van

Bevallom, az alapkészlet Sztorikocka nincsen meg, rögtön a mozgalmasabb verziókra mentünk rá, de ezt egyáltalán nem bánom :)
A játék eredeti szabályain túl egyéb játékmódokat is kitaláltunk, amit szeretnék megosztani Veletek, hátha kedvet kap valaki ezekhez a veziókhoz is. ;)

Az egyik verzió nagyon egyszerű és nagyon hasonlít az eredeti szabályhoz: egymás után veszünk el a kupacból 1-1 kockát, hogy azt belefűzzük a mesébe, DE az egyik embernek mindig egy pozitív fordulattal kell megtoldania a mesét, a következőnek egy negatívval/szerencsétlennel, aztán újra boldog dolog következik, újra negatív és így tovább. Kicsit még viccesebbé válik így, főleg, ha felnőttek játsszák. :)

A másik játékverziónk nagyon hasonlít az "Igenis, Sötét Nagyúr!" nevű játék szabályaihoz, azaz az egyik játékos (a "főnök") feltesz egy általa kitalált, kimagyarázást igénylő kérdést a többieknek ("alattvalók"), akik megpróbálják kimagyarázni magukat, miért nem hibásak a küldetés meghiúsulásában, egyúttal a társaikra igyekeznek kenni a dolgot, mindezt persze úgy, hogy itt is 1-1 kockán látható ábrát szőnek bele a mondandójukba.

Szívből ajánlom ezeket a játékmódokat is, így még változatosabb tud lenni a móka. :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 13.
lila rejtély

Nagyon tetszik a játék. Nagyon jó,vicces történetek alakulnak ki.Alapjátékkal és kiegészítőivel is nagyon mókás szórakoztató, képzeleterőt használó játék. Kicsiknek és nagyoknak is(Felnőtteknek is!) szuper játék.(Több alapjáték és több kiegészítő= gigantikus hosszú valóságtól elrugaszkodott történet)
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 02.
CSI vagy Holmes

Karácsonyra kaptam meg feleségemtől a Sztorikocka kalandokkal + Clues pakkot. Minőségi kivitel. Ivós játékként még nem tudtuk kipróbálni, de csak idő kérdése. A gyerekek, akiknek mutattuk, viszont imádták, és nem tudták abbahagyni a vele való játékot. Ajánlott!
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 01.
Clues

A Medic kiegészítővel érdemes szerintem beszerezni, de persze önmagában is remek kiegészítő az alapjátékhoz.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 06.
Túl sok

Túl sok bűnügyi sorozatot nézel és nincs időd a családoddal, barátokkal játszani, ennek most vége. Szerezd be a rejtély sztorikockákat és akár te írhatod kedvenc sorozataid új történetét és közben még szeretteidet sem kell elhanyagolnod.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 13.
detektíveknek

A téma kedvelőinek kötelező, inkább az alappal együtt. Külön, egymagában is játszható, csak 3 kocka kevesebb támpontot ad egy történethez, mint 9. Ha több kiegészítőt is összegyüjtesz, akkor akár lehet véletlenszerüen 9-et kihúzni belőle, és azzal dobni. :) Intergalaktikus bünügyek a dinoszauruszok korában egy varázstükörért :)...