Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szuper Farmer

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 01.
Összehozza a családot

Nálunk az 5,7 és 9 éves is tud együtt játszani vele, de mi felnőttek is nagyon szeretjük ezt a játékot. Pörgős, de ugyanakkor könnyen megtanulható játék.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 28.
kedvenc

Nálunk évek óta ez a kedvenc társasjáték. Most 8 éves a kislányunk. Néha úgy játsszuk, hogy a róka mega farkas, vagy csak a farkas nem ér, és újat dobunk helyette.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 17.
Szuper családi játék

Gyakran kerül elő, de kiegészítő szabályokat alkalmazunk. Az unokatestvéreknek az új grafilás táblás változat van , átvettük belőle a játékot dinamikusabbá tevő lehetőséget: 1. Kezdéskor mindenki kap egy nyulat. 2. Ha jön a róka és nincs kiskutya, egy nyulat meghagy. 3. Ha jön a farkas és nincs nagykutya, a lovon kívül maradnak a nyulak. Ezáltal a jelentős holtidők, mig állat nélkül sikerül két egyforma állatot dobni, eltűntek, kiegyensúlyozottabb lett a játék. Az ötéves is simán részt vesz benne, gyűjtöget, átvált, az elsős gyerek már különböző stratégiákat próbálgat, hogy vajon mi a célravezetőbb. Mi felnőttek is nagyon szivesen játsszuk, a stratégiai előnyünket egy folyamatos rókajárás ki tudja egyenlíteni, de anélkül is gyakran van a gyerekeknek sikerélménye. Az új kiadáshoz képest még annyi, hogy a táblára, amin abban az állaotok gyűjthetők, semmi szükség, nincs rajtabelég hely a szapora nyulaknak :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 09.
Szuper Szuper!

Mi nagyon szeretünk vele játszani! Egyszerűen megjegyezhető szabályok, helyes grafika. Többen játszva még élvezetesebb, mint ha csak ketten ülnek le mellé, ezért jó családi játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 09.
ajánlás

Okos ovisok is játszatják, mert a mellékelt kis lapon 'elolvashatja', hogy miért, mit vásárolhat.