T.I.M.E Stories (Time Stories) – A Prophecy of Dragons kiegészítő

Normál ár: 7 990 Ft


A Te árad: 7 591 Ft

Értékelés: 
(5.0)
A T.I.M.E Stories második kiegészítője.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Jó, de nem különlegesen jó

Torkosborz | 2017. november 19.

Ahogyan mások is írták, ez egy fantasy-történet, mágiával, szerepjátékszerű elemekkel. Szuperül néz ki az egész, rengeteg helyszínnel és kalanddal, ami miatt jó hosszú a játék. Meglehetősen bonyolult a történet és nagy-nagy mázli kell a győzelemhez. Élveztük a játékot, de a logikát és rejtvényeket kedvelőknek ez kevésbé fog ízleni.
Eddigi kedvenc kalandom, elbűvölő fantasy világgal, varázslással, új mechanikai elemekkel

Andris | 2017. január 11.

A TIME Stories, még ha a kezdeti lelkes bejelentések után lassuló tempóban is, de folyamatosan újabb kalandokkal bővül. A Prophecy of Dragons gyönyörűen illusztrált, immerzív, a fantasy világához jól illő minijátékokkal kibővített, remek történet - nekem eddigi kedvencem a négy megjelentből (beleértve az alapjátékét). Egyetlen bánatom az, hogy a kalandokat vélhetően összefogni hivatott háttértörténet az Asylum óta ötletszerűen, csigalassúsággal halad, és (ki merem mondani) valószínűleg soha nem fog megérkezni sehova. Úgy tűnik, az egyes mesélők szabadságát fölé helyezik a nagy kép integritásának, amivel önmagában nem is lenne baj, csak akkor minek az a pár nagyravágyó célzás?... Így csak csalódást okoz felcsigázott képzeletünk. Különálló kalandokként kezelve őket viszont nagyon szórakoztatóak.
Fantasy

Loki | 2016. január 22.

A Space Cowboys csapata tovább csiszolt a játékon, illetve fontos, hogy az eddigi leghosszabb történetet/játékidőt hozza a játék, legalábbis ahogy mi tapasztaltuk. Emellett végre egy igazi Fantasy környezetbe utazunk vissza az időben, ami komoly különbség (számunkra előny) az eddigiekhez képest. A baráti társasággal együtt már alig várjuk a következő kiegészítőt, ami ha minden igaz Egyiptom tematikájú lesz.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

T.I.M.E. Stories játékcsalád