Tabu - A kimondhatatlan szavak játéka - új kiadás

Normál ár: 7 990 Ft


A Te árad: 7 591 Ft

Értékelés:  (4.6)
A Tabu, a tiltott szavak és a kimondhatatlan jókedv játéka! Az idő ellened dolgozik! Tudod, hogy mit mondanál - csak nem jutnak eszedbe a megfelelő szavak... A legkézenfekvőbb megoldások pedig - tabuk! Hogyan segíts csapatodnak kimondani a pont szót, amikor nem használhatod a pötty, mondat, vége, írásjel, vessző szavakat? Szükséged van fantáziára, és akkor már mondhatod is: az interneten sokat használjuk, nem gondolatjel, van egy mondóka, ami ezzel a szóval kezdődik... Közben azonban az ellenfél is árgus szemekkel és fülekkel figyeli minden mozdulatotokat!
Tabu játékszabály röviden:
A játék során szükséged van fantáziára, tudásra és gyorsaságra, ha győzni akarsz. Olyanokat mondhatsz például, hogy "Az interneten sokat használjuk, nem gondolatjel, van egy pondóka, ami ezzel a szóval kezdődik."

Amennyiben csapatod kimondja a kitalálandó szót, pontot kaptok és a játékmezőn egyet előre lépve közelebb kerülhettek a célhoz. Vigyázzatok, mert ellenfeleitek árgus szemekkel figyelik minden mozdulatotokat! Csak mondjatok ki egyetlenegyet a tiltott szavak közül és máris lecsapnak rátok.

Értékelések átlaga 


(4.6)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 23 Gyakorlott játékosoknak 10 Családdal 25 Partijátéknak 26
74% (26)
14% (5)
9% (3)
3% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 35)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
még mindig az egyik legmenőbb party játék

Erik | 2019. augusztus 26.

Megunhatatlan, pörgős, gyakorlatilag bárki számára 2 perc alatt elsajátítható a játék menete.
A feladványok változatosak, akadnak igen nehezek is. Igen csak pozitÍvum, hogy kiegészítőt is lehet vásárolni mellé!
Szorakoztató

Niki | 2019. április 12.

Baráti összejövetelek alkalmával remek játék. Ha sokan vagyunk is tudunk vele játszani, ami szerintem remek.
Szórakoztató partyjáték

Cfthn | 2019. március 27.

Klassz, egyszerű szabályú partyjáték. Gyors gondolkodású, cserfes családokba már kisebbekkel is, introvertált, lassabb, kisebb szókincsű barátainkkal számukra viszont frusztráló.
Szókincsfejlesztés szórakozva

Fanny | 2018. december 10.

Nagyon jókat szoktunk nevetni, ha előkerül ez a játék. Az egész társaság élvezi, megunhatatlan. Szókincsfejtesztő, vicces, kihívásokkal teli játék.
Szórakoztató

Szilvia | 2018. november 22.

Igazán szórakoztató játék. Pörgős, gondolkodtató, ugyanakkor sok vidám pillanatban lehet részünk játék közben.
Az egyik kedvenc

Anikó | 2018. augusztus 6.

Az egyik kedvenc partijátékunk, gyorsan elmagyarázható, nincs túlbonyolítva. Mivel folyamatos a harc az idővel, ezért pörgős, mindenki igyekszik minél több feladványt elmagyarázni, ebből adódóan hatalmas aranyköpések szoktak születni, úgyhogy garantált a nevetés. Nagyon jól vannak megválogatva a tabu szavak, tényleg kapásból azok jutnak eszébe az embernek, így néha egyszerű szavakat is hatalmas csavarokkal írunk körül. Elsőre nem is gondoltuk, hogy milyen nagy kihívás, főleg hogy benne van az emberben, hogy pörög az óra, stresszelik a csapattársak is, plusz a mellette fülelő, hibára váró ellenfél. Jópofa benne a jelződuda és a játékváltó kocka is adhat egy kis pluszt a játékban. Ebbe az árfekvésbe szerintem egy játéktábla beleférhetett volna még, amin a pontokat lehetne lelépni, jobban látszódna rajta, hogy ki hogy áll, mint egy papíron strigulázva, nekem ez hiányzik kicsit hozzá.
baráti versengés

Adél | 2018. május 14.

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Én a testvéremmel egy másik testvérpár ellen játszva próbáltam ki először. Nagyon élvezetes, szoros baráti küzdelem alakult ki a játék közben és sok vicces történetet is előhozott a múltból.
Értékelés

Márk | 2018. május 14.

Nagyon jó kommunikációs partijáték!
Ajánlom mindenkinek, aki szeret beszélgetni, kommunikálni és közben jól szórakozni!
Talán egy gyengébb pontot tudnék megemlíteni, hogy hiába van rengeteg szó a kártyákon, aki rendszeresen játszik vele, annak még ez is kevés lehet. Erre ugye ott vannak a plusz kártyák és ez a "gond" megoldódik.
Egyszerű parti társasjáték

Ádám | 2018. április 20.

Klasszikus parti társasjáték, ami nem hiányozhat semmilyen háztartásból. Családdal és barátokkal is kiváló szórakozást nyújt.
Remek játék

Mt140 | 2018. április 1.

Fantasztikus társasjáték, mi rengeteget játsszuk. A dobókocka még izgalmasabbá, pörgősebbé teszi a játékot.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.