Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Takenoko: Chibis kiegészítő

Ár:
6.590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (12)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.83
12 értékelés
5
(10)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 25.
Jól eltalált kiegészítő

Akikkel már játszottunk, csak a kiegészítővel szeretünk játszani. Elsőre talán bonyolultnak hangzik a sok új lehetőség, amiket a kiegészítő kínál, de sokkal élvezetesebbé válik tőle a játék, és megéri kipróbálni. Az egyedüli negatívum, hogy panda bébi figurákra számítottunk, mint a panda úr és hölgy, ez egy pici csalódás volt, hogy csak korongok. :( De így is aranyosak a rajzok és a többi szuper szabály, mint az egyszerre 3 színű bambuszt kínáló mező, az új tó, a megszentelt dombok, és a sokkal angyobb kihívást igénylő küldetések kárpótólnak! :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 22.
Anyuval minden jobb

Haláli csavar a Panda-mama és csemetéinek megjelenése, de mégis az új, spéci területlapkák adnak rengeteget a játékmenethez. Az új tó, amivel az elfogyó vízvezetéket oldják meg, a shrine-ok, a kertésszel céllapka váltás pont annyival teszik bonyolultabbá a játékot, amire szükség volt az alaphoz képest, hogy felnőtteknek is izzasztóbb legyen, de ne lőjön túl a könnyedség határán. Szuper.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 20.
Pandasztikus lépés

Az alapjáték is nagyon jó pofa, de ez a kiegészítő még szórakoztatóbbá teszi ezt az amúgy is izgalmas stratégiai játékot. Az új parcellák és feladat kártyák új szín visznek a pandák és a főkertész közötti állandó versenybe. A panda bébik sajnos kevésbé hasznosak, mint amire én számítottam, így ők inkább csak cuki extrák.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 22.
Nem lehet nem szeretni

Ez egy igazán kiváló kiegészítő. Kellően csavar a játékmeneten, de nem viszi azt túlzásba. A bgg-ről le lehet tölteni hozzá a magyar szabályzatot, így a nyelvi akadályok is elhárulnak. Ár/érték arányban egy remek kiegészítő. Ha szereted az alapjátékot, ezt is szeretni fogod.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 16.
Mééég panda

Az alapjáték cukiságfaktorát fokozza tovább a kiegészítő, kis csavar, s máris egy egész pandacsaládod lehet. :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 23.
Cukisag a négyzeten

Ha nem lett volna elég az alapjáték cukisága akkor itt van egy kis pandahölgy is :) akisokat jatszik az alapjatekkal annak kotelezo ez a kiegeszites :)
| 4 / 5 csillag!
2018. 07. 19.
Egy idő után kötelező

Ha valaki sokat játszik az alapjátékkal, akkor a kiegészítő elég jól bővíti a lehetőségeket a pontszerzésre, és plusz változatosságot is ad, szóval mindenképp ajánlott. De csak akkor, ha tényleg gyakran kerül elő az alapjáték.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 06.
Cukiság a köbön

Mindenkinek ajánlom ezt a kieget, aki szereti az alapjátékot. Még aranyosabb, de egyben még taktikusabb is lesz a játék tőle. Mi már egyáltalán nem játszuk a Takenokot Chibis nélkül.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 24.
Panduljunk változatosabban! :-)

Megéri beruházni rá! Se a játék hosszán nem változtat, se a bonyolultságán, csak élvezetesebbé válik általa a játék! Az új parcellák nagyon ötletesek, a pandahölgy cuki, a célkártyák pedig egy kis kiegyensúlyozottságot adnak a játéknak. Ezt a kiegyensúlyozottságot szolgálja a kertészkunyhó parcella is, amire rálépve gyakorlatilag kiszelektálhatjuk a kezünkből a nem tetsző célkártyákat. Összességében egy nagyszerű kiegészítő, bátran lehet – sőt kötelező – integrálni az alapjátékba!
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 25.
Panda romantika :)

A kiegészítő kötelező darab, színesíti a játékot, taktikusabbá válik általa, így az idősebbek is jobban élvezik majd.
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 29.
Asszony kell a kertbe

Pár évig egyedül uralkodott Panda Uraság a kertben macska-egér harcot játszva kertészünkkel teletömve pociját finom rügyekkel, azonban az őshazából megérkezett egy új panda, aki ráadásul még nőstény is, Panda Asszonyság.
Újabb bonyodalmak, újabb lehetőségek. Alapvetően a játék nem változik meg, de a játékosok lehetőségeinek száma tovább növekszik.
Akciónkért cserébe sikerülhet összehozni a panda párt, így a rendelkezésre álló bébipanda korongok gyarapítják pontjaink számát és biztosítanak egyszeri bónuszt megszerzésükkor (akár egy célkártyádat is ki tudod cserélni).
Megjelennek új célkártyák is, amelyeket csak az új parcellák segítségével tudtok teljesíteni.
Nekem személyes kedvenceim az új parcellák, amelyek segítségével többek között lehetővé válik a bambuszok gyorsabb növesztése, megjelenik egy újabb tavacska, a kertészkunyhóban a megfáradt dolgozónk választhat a célkártyák paklijainak felső lapjai közül.
Akinek tetszett az alapjáték, bátran beruházhat erre a kiegészítőre is. Éppen belefér a dobozba, elemeivel az eddigi megszokott játékmenetet meg lehet „fűszerezni”, a játék cukiságfaktora pedig tovább nő. A doboz ára pedig a már megszokott „kieg áron” mozog, tehát arányaiban drága, de ez a játék rajongóit egyáltalán nem fogja zavarni a beszerzésben.
| 4 / 5 csillag!
2015. 11. 23.
Cuki kiegészítő Panda kisasszonnyal

A szabályok még mindig egyszerűek, az új képregény és figura aranyosak és a Bambuszgyermek továbbra is egy gyors, könnyed családi játék.