Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

65.990 Ft

Találmányok - Az ötletek fejlődése

65.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az idők kezdete óta az emberek új ötleteket kerestek, és azokat folyamatosan újabb és újabb elképzelésekké fejlesztették tovább. Zsenialitásuk emelte ki őket az állatok közül. Mindegyik találmány egy valódi evolúciós lépés. Az emberek eszközhasználata meghaladja mindenki másét, ezáltal a  Homo sapiens már a történelmi feljegyzések megjelenése előtt technológusnak számított.

A  Találmányok az emberiség legjelentősebb újításait követi nyomon, és e technológiai vívmányok erejét a kezetekbe adja, hogy a korszakok során fejleszthessétek társadalmaitokat.

A  Találmányok játékban kártyák szimulálják ezeket az új elképzeléseket. Ezek azok az ötletek, amelyek végül találmányokká válnak. Miután feltalálták azokat, megoszthatók a világgal, és a folyamatban részt vevők mindegyike tovább terjeszti az izgalmas híreket. Akár más társaságokkal is megoszthatjátok, növelve ezzel a találmányok hatékonyságát.

A  Találmányok egy taktikai játék, amely a hosszú távú stratégia körül forog. Az egyes társadalmak fejlődése leleményességpontokban (IP) lesz mérve. A legtöbb LP-vel rendelkező játékosé a legerősebb társadalom, és megnyeri a játékot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!