Tantrix Extrém - hálós

Normál ár: 1 890 Ft


A Te árad: 1 796 Ft

Értékelés: 
(5.0)
A Tantrix Extrém egy nagyszerű logikai játék Új-Zélandról, a Tantrix Felfedező továbbfejlesztett változata, mely világszerte milliókat hódított meg, és nyert el díjakat minőségével és szórakozatató jellegével.

E játék célja, hogy 10, egyre nehezedő feladatot megoldjunk. Garantáltan meg fogjuk találni azt a pontot a játék során, amikor úgy érezzük, a lehetetlenre vállalkoztunk. Pedig mindig van megoldás.

Tartozékok:
10 fekete alapú lapka
1 gyűjtőháló
A játék szabálya pár 4 lépésben:

1. Rendezzük a lapkákat 1-10-ig növekvő sorrendbe. Vigyázzunk, ne keverjük össze a 6-ost és a 9-est!

2. 1, 2 és 3-as lapkákból alakítsunk ki egy zárt alakzatot, vagy kört ("hurkot"). Csak az egyik színből van helyes megoldás, de melyik az a szín?

3. Szedjük szét a három lapkát és a 4-es lapka hozzáadásával alakítsunk ki egy négylapkás "hurkot". A hurok alakja bármilyen lehet. Vajon most melyik színből találunk megoldást?

4. Folytassuk a feladatsort a következő lapka hozzáadásával, amíg mind a 10-et fel nem használjuk. Minden egyes feladatnál fontos, hogy minden érintkező oldalon a vonalaknak színhelyesen kell találkozniuk.

Piramis kirakó: építsünk egy piramist a lapkákból (egy sorba négy lapkát teszünk, a következőbe hármat, aztán kettőt, és végül egyet, így kapunk egy háromszöget, amelynek minden oldala négy lapkából áll) úgy, hogy a rózsaszín vonal áthaladjon mind a 10 lapkán. Közben figyeljünk arra, hogy a többi vonal is színhelyesen érintkezzen.

Ha sikerül, oldjuk meg a feladványt a kék vonallal.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
tényleg extrém

Jiling | 2017. november 23.

Nagyon megbonyolítja a játékot az új színek megjelenése, (egyébként sem egyszerű az egyszemélyes játékmenet, de így igazi fejtörést okoz mindenkinek)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Tantrix játékcsalád