Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

The Duke - Lord's Legacy

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
Sakk extra csavarral

A sakkhoz nagyon hasonló, de: itt ha lépsz, a bábud mozgása megváltozik! Nagyon jó ötlet! És többféle lépésfajta is van, szóval nagyon oda kell figyelni! Brutális logikai játék, aki ezt szereti, annak be fog jönni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 11.
Majdnem mint a sakk - csak jobb

Mióta megvan, a kedvenc játékom!
Rengeteg fajta egység van benne, és mindegyiken rajta van, milyen mozgásokat képes a pályán megtenni. Körödben vagy lépsz egy bábuval, vagy húzol egyet véletlenszerűen a zsákból, és felteszed a Báród (Duke) mellé. Igen, itt csak 3 bábu kezd a terepen, a többit húzni kell. Ha lépett egy bábud, utána meg kell fordítani, és a másik oldalán teljesen más lesz a lépésforma. Pár játék után már megjegyezhető amúgy, melyik hátulján mi van. Csak ajánlom! Sakk, egy kis véletlenszerűséggel meghintve.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 16.
Sakk kedvelőknek!

Nagyon jó logikai játék, a sakkhoz hasonlóan az ellenfél vezérét kell elkapni (itt nem a királyt, hanem a Duke-ot). Summoner-re is hasonlít:)
Minden fa bábun szerepel a saját mozgási és támadási lehetősége, egyszerű ikonokkal jelezve. A csavar az, hogy lépés után a bábu a hátoldalára fordul, ahol teljesen más mozgási/támadási szabályok vannak (persze gondolom lehet ugyanaz is, de olyannal még nem találkoztam). Ha gyári bábukkal játszunk, akkor sokat számíthat a bábuk ismerete. De lehet saját bábukat is kreálni egyedi mozgási és támadási szabályokkal. A lehetőségek korlátlanok, szerintem nagyon szuper. Egyszer játszottam egy velem kb. azonos sakk-tudású ellenféllel (50 ÉLŐ-n belül vagyunk), és a végén döntetlenre adtuk, képtelenek voltunk legyűrni a másikat. Ez benne van a pakliban...