This War of Mine

  Normál ár: 19 990 Ft

  A Te árad: 18 991 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A díjnyertes számítógépes játék társasjáték-adaptációja, amelyek egy háború sújtotta városban rekedt civil lakosok megpróbáltatásait mutatja be. A játékosoknak nappal közösen kell menedék után kutatniuk, szobákban kell élelmiszert, szerszámokat keresniük, bármit, aminek segítségével túlélhetik a borzalmakat. Éjszaka pedig a nehezen összekuporgatott javakat kell megvédeni a fosztogatóktól, és megannyi egyéb nehézséggel kell szembenézni.

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  Maratoni túlélősdi

  Marci | 2017. november 10.

  Teljesen véletlenül akadtam bele a játékba, nem ismertem se a pc-s se a mobil verzióját. Megtetszett a téma és a kihívás. Na, kihívás terén nem okoz csalódást a játék, az tuti.
  A játékhoz nem árt egy jó középfokú angoltudás, hogy egyáltalán nekiálljon az ember. Emellett tetemes idő sem árt, ha rendelkezésre áll. Érdemes a játékot a lakás olyan pontján felrakni, ahol nem fog zavarni 1-2 napig, ha nem egy ülésben akarjuk végigtolni. Habár a játékban van beépített "save" mód, amivel elcsomagolva is menteni tudjuk az aktuális állást, azért lényegesen egyszerűbb, ha simán úgy hagyjuk az asztalon. :D
  A játékban egy háború sújtotta város egyik romos épületében megbúvó (kezdetben) 3 ember napjait éljük, több fázisra (napszakra) bontva. Szereplőinket a fáradtság, éhség, elkeseredettség, betegség mellett folyamatosan veszélyeztetik pl. orvlövészek, fosztogatók is. A csapat létszáma változhat (legfeljebb 4 karakter lehet) a napok során. Célunk "simán csak" a túlélés. Ehhez éjszakai guberálásaink során kell különböző erőforrásokat (víz, étel, fa, alkatrészek, stb.) gyűjteni, esetleg cserélni más túlélőkkel. Karaktereink állapota napról napra romlik, ha nem látjuk el sebeiket, nem pihentetjük, gyógyszerezzük, igen gyorsan elvesztjük Őket. Úgyhogy, gatyafelkötős a történet. A játék mechanikájából adódóan lehet bele könnyítéseket belecsempészni (értsd: csalni).
  Annyira összetett az egyes napszakok cselekvése, hogy a szabálykönyvet gyakorlatilag folyamatosan sorról sorra olvasva kell játszani. Én eddig egyedül próbáltam ki, de így és élvezetes volt. Minimum 2 óra nettó játékidővel simán lehet számolni, ha végig akarjuk tolni.
  Angolul beszélő (de legalábbis értő) játékosoknak ajánlom, akik nem ijednek meg a hosszú, összetett játékoktól.
  Orbitális szivattyú a legelejétől

  László | 2017. október 16.

  A játék pont azt nyújtja, ami elvárható a tartalmi ismertető után. Aki a PC-s verzióval már játszott, nem fog meglepődni azon, mennyire nagy szívás már a legelejétől az életben maradás benne. A győzelemről nem is beszélve. Egy menetet játszottunk még csak le - alap pályán, három fővel, a kezdő szabályokat alapul véve -. A harmadik nap reggelén már nem élt egy karakter sem. Az egyik felkötötte magát, a másiknak elege lett mindenből és világgá ment, a harmadikat meg csak simán lelőtték. Egy percig nem volt esélyünk semmire, még egy rohadt kést sem sikerült szerezni, és puszta kézzel még - az egyetlen hozzánk méltó ellenfél - a patkány is elmenekült előlünk, szóval még egy nyers húst sem tudtunk szerezni.
  Szóval nagyon de nagyon nem könnyű, és elég lehangoló is - de közben azért jól szórakoztunk! :)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.