Tichu

Normál ár: 2 490 Ft


A Te árad: 2 366 Ft

Értékelés:  (4.8)
A Tichu első pillantásra a legősibb keleti társasjátékok egyikének tűnik, hiszen nem csak letisztultak szabályai, de sugárzik belőle egyfajta filozófiai mélység is. Ahogy azt az ősi játékoknál megszokhattuk, a szabályokat pár perc alatt meg lehet tanulni, a játékosok párokba állnak, lapkombinációkat gyűjtenek és megpróbálnak ütéseikkel minél előbb kimenni az adott fordulóból. De azt is megszokhattuk, hogy ezek a játékok pofonegyszerű szabályaik ellenére olyan sokszínű lehetőségeket rejtenek magukban, amit elsőre nem is sejthetünk. A Tichuban egyszerre van jelen az egyéni taktika kialakítása, a küzdelem ellenfeleinkkel, a párunkkal való együttműködés és tervezés művészete. Kooperáció, vetélkedés, nagy tétek, kombinációk és ütések – mindez a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékában!

Értékelések átlaga 


(4.8)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

80% (4)
20% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
bármikor szívesen!

Jiling | 2018. január 23.

Elsőre bonyolultnak tűnik, de hamar rá lehet érezni! Érdekes minden parti, sok a meglepetés, és magas taktikai érzék szükséges hozzá.
a legjobb

usa | 2015. november 17.

Életem első kártyajátéka, amit megszerettem. Mindig tartogat meglepetést, megunhatatlan. Bizalom és rejtély... minden van benne, érdekes dinamikát ad a páros felállás.
a sárkány nem fél

rustdragon | 2015. október 24.

A lehető legjobb kártyajáték, amit egy minimálisan kibővített francia kártyapaklival lehet játszani. Nem csak kombinációs képességet igényel, hanem taktikázást és a társaddal való együttműködést is. Előnyben vannak azok akik ismerik a szokásos kártyajátékokat, van benne póker, römi, bridzs, de aki azt hiszi, hogy ez egy szokásos összelopkodott játék az nézzen ki egy igazi kínai piacra és ha mázlija van akár kihívhat pár nagymestert is!
párosan szép

corrado | 2015. augusztus 24.

Kicsit póker, kicsit ütésvivős, egyedi tulajdonságú lapokkal megbolondítva. Párosan érdemes játszani, így csapatokat lehet alakítani az egymással szemben ülőknek.
trükkös kis kártyajáték

Szunyi | 2015. július 9.

A bonyolultsága ellenére nagyon hamar a család kedvenc kártyajátéka lett. Kell néhány parti, hogy ráérezzen az ember, de utána kiderül, hogy tényleg nagyon jól összerakott kis játékról van szó. Minden apró szabály fontos és hozzájárul a játékélményhez.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!