Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tick Tack Bumm - 2013 kiadás

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (10)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

3.70
10 értékelés
5
(2)
4
(3)
3
(5)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 28.
Gyorsan!

Néhány körig izgalmas, szórskoztató szójáték, gyerekeknek kifejezetten, de hamar ráununk, a gyerekek meg túlpörögnek a stressztől, úgyhogy inkább csak több játékos délutánonként kerül elő. De a bomba klassz!
| 4 / 5 csillag!
2018. 05. 04.
Háztartási alapkellék

Minek után megszülettek a gyerekek sokszor pihent a szekrény tetején, mert mi felnőttek 7végente az esti órákban kezdjük meg a mulatozást, amikor őket letettük aludni és a bomba elég hangos még két szobával csukott ajtóknál is. Na és persze mi is mikor felélénkül a harci szellem, hogy kinél is robbant fel... Szeretjük, csak nem szabad túl komolyan venni. Egyébként levezetőjátéknak használjuk 1 hosszabb társas után, arra tökéletes. 10 éves kortól ajánlott, ők biztos több csillaggal értékelnék és abszolút el tudom képzelni 1 szülinapi zsúr egyik programjaként.
| 3 / 5 csillag!
2018. 01. 08.
Mielőtt felrobban

Emlékszem, mekkora öröm volt, mikor először játszottunk a bombával. Hogy igazinak tűnik, és tényleg váratlan időpontban robban fel. A játéknak ez a verziója kevésbé szórakoztató, szerintem nem partyjáték, de fejlesztésre nagyon alkalmas. Azon belül is inkább nagyobb gyerekeknek. A fejlesztésben is egy hátránya, hogy nagyon tudja stresszelni az embert, hogy időre kell szót mondani a meghatározott szótaggal, a meghatározott helyen, és ezért könnyű leblokkolni. Nekem általában sikerül, és így nem ad nagy játékélményt.
| 3 / 5 csillag!
2017. 05. 20.
uncsi

Sajnos mi hamar meguntuk-nem váltaotta be a hozzá fűzött reményeket
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 08.
De most akkor nálam robbant?

Az anyanyelvi oktatásban jól hasznosítható játék. Felnőttek körében nagyon jó felvezető játék bonyolultabb logikai, vagy koncentrációt igénylő játékokhoz. A leblokkolások nagy hahotásázokba tudnak torkollni, emlékezetes és vicces pillanatokat hoznak létre.
| 3 / 5 csillag!
2015. 12. 05.
Tikk-takk

Elég egyszerű játék. Talán gyerekekkel élvezetes, de alkohol fogyasztása nélkül a felnőttek hamar ráunnak. Egyedül a ketyegő bomba növeli az élvezeti értéket.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 20.
Pörgős

Tökéletes partijáték, gyorsaság és gyors reakcióképesség kell. Alapjáraton egyszerűnek, de ha sokan játszanak nehezedik a játék és így garantált a szórakozás.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 06.
Vedd el, vedd el!

A kör elején kidobjuk kockával, hogy a kártyán látható betűcsoport mely részén kell, hogy szerepeljen egy általad kimondott szónak, aztán elindul az őrület. Kézről kézre jár a frusztrálóan ketyegő bomba, miközben egy megfelelő szón töröd a fejed kétségbe esetten. Ha nálad robban fel, neked annyi. Sajnos emiatt nagyon össze lehet veszni, merthogy ugye "De én már kimondtam a szót, de te nem vetted el a bombát!...Nem is igaz, mert még nem mondtad ki, és nálad robbant!...De kimondtam!...De nem fejezted be!... " Blablabla... Viszont ha a bombát kiiktatjuk, akkor a kisebb gyerekek is tudnak vele játszani, és nincs sértődés. Csak úgy meg egy idő után unalmassá válik. Na, most legyen az ember okos!
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Boom

Sokat játszottunk vele. Ami zavaró volt hogy nem voltak ékezetes betűk a paklikban, nem tudom mivel másabb ez a 13as kiadás, lehet ezt orvosolták. Ami meg sajnos sokszor előfordult, hogy mikor gyors ráakartad sózni a másikra a bombát ,az meg nem fogadta el, a boma földön landolását eredményezte. Szét is törött, jött a ragasztó. Ami jó , hogy fejleszti a szókincset , kisiskolásokkal is játszható, gyors gondolkodásra ösztönöz.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 09.
Egyszerű

Ugyan ez ízlés kérdése, de eddig akárhányszor előkerült, hogy na akkor most majd jót játszunk vele, mindig hamar meguntuk.