Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tick Tack Bumm - Party Edition

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.20
5 értékelés
5
(2)
4
(2)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 20.
Izgalmas játék

Ez az első olyan társas, amit féltünk, mert a játék hevében már mindenki dobálni szokta szegény bombát :D (sokszor leejtettük már, de még semmi baja, bírja a strapát)
Nagyon jó party társas, talán az egyik legjobb :)
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 24.
Party

Jó kis partijáték! Baráti társasággal és rokonokkal is parádés estéket töltöttünk el vele. Vicces nézni, ahogy a bomba ketyegése mindenkit lefagyaszt, aztán bambán mered a kezében tartott végzetre :)
Egyéni szabályokkal tovább lehet turbózni. Alapvetően a tájékozottságot és az asszociációs készséget is fejleszti.
| 4 / 5 csillag!
2016. 05. 08.
Szórakoztató

izgalom, adrenalin, szórakozás. Amikor együtt van a család nagyobb ünnepekkor, mindig alap játéknak számít, sosem csalódtunk benne. Talán annyi hátránya van, hogy az anagrammákat ha valaki megfejti, elég könnyű későbbi játékokban visszaemlékezni rájuk, így az a rész már nem olyan izgalmas, illetve a monogram kártyák lehetnénke változatosabbak. De ettől eltekintve nagyon jó party játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 14.
változatos, kihívás

Felnőtt társasággal igen jól szórakoztunk vele több alkalommal is. Szerintem a több kategória feldobja az alapjátékot a más jellegű kihívásokkal.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 06.
tik...tak...pukk

Az alapjáték egy picit felturbózott változata. Itt már megadott témákban kell szavakon gondolkodni. Az ötlet akár jó is lehetne, de valahogy mégsem az. 6 éves gyerekeknek meg aztán végképp nem való. Inkább az általános iskola felső tagozata az, ahol már elő lehet venni. Időnként nálunk is előkerül, de valahogy nem köti le hosszan a társaságot. 15-20 perc után általában újabb játék után nézünk.