Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ticket to Ride - Az első utazás

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Látogassátok meg Európa látványosságait! A Ticket to Ride – Az első utazás nagyon szép, változatos, egyszerű szabályú családi társasjáték kisebbeknek is. A játékosok különböző színű kártyák begyűjtésével és kijátszásával igyekeznek a többieknél gyorsabban bejárni Európa nagyvárosait. A városok rájuk jellemző képekkel vannak jelölve, így olvasni még nem tudó játékosok is élvezhetik. Az előre tervezés képességét fejlesztő társasjáték.

A játékcsalád további termékei

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(90)
13.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(28)
14.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(7)
4.990 Ft

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 29.
Abszolút kedvenc

Nem győzöm ezt a játékot eleget reklámozni, Ticket to Ride-ot minden gyereknek!!! Napi szinten előkerülő játék, egyszerűen megunhatatlan és abbahagyhatatlan!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 04.
A Nr. 1.

Nekünk egyelőre magasan abszolút kedvenc, szinte az egyetlen, amihez a nagypapa is leül. Így ha jönnek a nagyszülők, biztosan ezt vesszük elő. Hiába vettük meg a Ticket to ride Europe-ot, inkább ezzel játszunk.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 12.
Telitalálat

Kicsit mindig tartok a sikeres játékok gyerekek számára lebutított változataitól. Ez esetben nem kell, ez jó lett.
Szeretek társasozni, és bár nem vagyok durván gamer, szeretem a komolyabb darabokat. Ezzel a játékkal mégis szívesen leülök a gyerekekhez én is.
A városok látványos grafikája miatt nem kell tudni olvasni hozzá, a gyerkek is megértik, mi a feladat.
Elég bonyolult, hogy jó legyen, de nem túl bonyolult: miután a gyerekek megtanulták, a szomszédoknak/barátoknak már ők tanították meg. Jópár társasunk van, de ez igazi favorit köztük: sokszor előkerül még egy évvel azután is, hogy kapták.
Érdekes még, hogy ketten, hárman vagy négyen játszva eléggé más az élmény: az a taktika, ami jó párosban, tutira bukós négyesben. És persze bármilyen taktika elbukhat, ha nem olyan a szerencse.
Ja és úgy 'képességfejlesztő', hogy nincs izzadtságszaga hozzá, mint a dedikált képességfejlesztő játékok nagy részének... reálos képességeket is (logika, a helyzet átlátása, lehetőségek felmérése), de alapvető földrajztudást is ad, játszva, élvezetesen.
És még egy dolog, amit szeretek benne: általában lehet úgy nyerni hagyni a gyereket, hogy nem veszi észre a 'csalást' (ritkán élek vele, de azért jó, ha van rá lehetőség).
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 09.
Kezdő játék

Startégiai játék kezdésnek, gyerekeknek. Egyszerűbb, könnyebb, szolidabb vonatos agyalás. Gyerekekkel ideális társasjáték.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 09.
Felnőttként is megunhatatlan

A felnőtt változat után vettük meg a gyerekeknek, hogy megtanuljanak maguk bíbelődni a vagonokkal és az útvonalakkal . Van olyan, könyv vagy társas, hogy azt érzed: Na ne már megint ezt szeretné játszani a gyerek. Na ez nem az! Szerencsére nem volt csalódás az ideiglenes váltás, jó velük együtt játszani. Persze várom, hogy a kicsi is felérje ésszel (még csak 4 lesz) és egymás mellett társasozzunk ki-ki a sajátjával. ;-)
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 05.
Új kedvencünk

Tökéletes játék 6 éves kortól. Mióta megvettük, szinte minden nap játszunk vele. A 6 éves lányom imádja, és mi is szívesen leülünk mellé. :-)