Ticket to Ride : Europe 1912 kiegészítő

  Normál ár: 4 990 Ft

  A Te árad: 4 741 Ft

  Értékelés:  (4.8)

  Értékelések átlaga 


  (4.8)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  80% (4)
  20% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 5 értékelés
  Kiegészítő ami kötelező

  Marianna | 2017. november 23.

  Tényleg kötelező megszerezni, ha már megvan az Európa alapjátékod. Nagyon feldobja. Igaz nincsen benne magyar szabály ami hátrány de a kártyák nyelvfüggetlenek és ezt a ki hiányosságot egy kis nyomtatással pótolni lehet. Több kisebb és nagyobb szabály tartalmaz. Mi házi szabályt szoktunk alkalmazni és minden útvonalat bekeverünk a játékhoz. hosszú és 5 rövid útvonalat húzunk és akár mindet megtarthatjuk. Így nem ritka az 500 pont sem az értékelésnél :) De a rendes szabályokkal is nagyon jó a játék. Igazán nagyszerű dúskálni az útvonalakban.
  A raktárak szerepe

  Judit | 2017. augusztus 24.

  Aki szereti az Európa térképet, annak érdemes megvennie ezt a kiegészítőt. A raktárakban gyűlnek a vonatos kártyák, így soha nem tudhatod, ha sikerül egy raktárat kifosztanod, milyen kártyákkal fogsz gazdagodni. Kiszámíthatatlanabb lesz ezzel az alapjáték, érdekesebb.
  Menetjegyből sosem elég.

  Bab1lon | 2017. augusztus 13.

  Jó kis kiegészítő, de véleményem szerint kicsit bőrlenyúzós jellege van. A depós szabály kifejezetten erőltetett, és megtöri a játék dinamikáját. Az alapjáték "felújított" menetjegyei helyett is el tudtam volna képzelni mást. Pl. plusz vagonok elhelyezése, vagy valami hasonló. A nagyvárosokat összekötő kártyák egész jók, bár kissé leegyszerűsítik a célokat, mivel több menetjeggyel is ugyanabból a városból kell kiindulni. Ettől függetlenül ajánlott a megvétele, főleg, ha valaki rajong a játékért, vagy már kívülről fújja az alapjáték menetjegyeit.
  kieg

  hmonka | 2017. március 9.

  Nagyon jó kis kiegészítő. Nekem legjobban a raktáras rész tetszik. Azt tudjuk leginkább kihasználni és igazán érdekessé teszi a játékot, változtat a stratégiákon. :)
  Szuper kiegészítője az Európa alapjátéknak!

  Balthis | 2017. február 8.

  Szuper kiegészítője az Európa alapjátéknak! Akik szeretik az Európa térképpel az alapjátékot, ezzel a kiegészítővel újabb csavar, stratégia vihető a játékba! nem hátrány a sok sok új útvonal is. ( mi már annyit játszottuk az alapot,hogy kívülről tudjuk az útvonalakat) Egyformán izgalmas marad a játék 2-3-4-5 fővel. talán 4-5fő esetén okoz a legnagyobb meglepetést, hiszen a régi stratégia helyett újat kell kialakítani !!!

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Ticket to Ride játékcsalád