Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ticket to Ride Map Collection 3: The Heart of Africa

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (8)
Elérhetőség: Nincs készleten

A játékcsalád további termékei

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(91)
15.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(28)
16.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(7)
5.790 Ft

Vélemények

5.00
8 értékelés
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 22.
Imádjuk a Ticket to Ride játékokat minden összejövetelkor előkerül de nem csak egy játékra. Itt lehet pontokat gyűjteni igazán.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 29.
2en is fantasztikus

Nagyon jó kiegészítés. A jegyekkel való zsonglőrködés itt kap igazán értelmet, mert nagyon sok van belőlük. A terepkártyák olyannyira jól sikerültek, hogy az alapjátékban is megéri játszani velük. Összességében még élvezetesebb lett a játék. Ketten is tökéletes. Persze ha valaki mindenképpen egymás kárára akar versengeni, akkor megéri kicsit módosítani a szabályokon.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 15.
Akkor most mit is gyűjtsek?

Afrika térképe nem csak egy plusz térkép az alapjátékhoz, hanem a terepkártyák miatt egy kicsit új stratégát is igényel. Először is, a vagonok mellett azokat is lehet, és érdemes! is gyűjteni. Mégpedig az első perctől kezdve. Ugyanis, ha megfelelő színű út megépítéséhez hozzáillesztjük a terepkártyákat, akkor megduplázzuk az útért járó pontjainkat. Ami azért nem elhanyagolható. Legyen legalább annyi terepkártyánk, mint a többieknek, és szerencsés esetben ehhez elég egy kártya is, de ha kettőút kell befizetni, akkor sajnos kevés. Szóval már nem csak a vagonok miatt lehet izgulni, hogy lesz-e elegendő a szükséges színből, de folyamatosan figyelni kell a többi játékost is, hogy hogy állnak a terepkártyáikkal. És akkor a játékosszám. Mi 4-en próbáltuk, és volt küzdés, de elfértünk a táblán, 5-en már nagyon húzósnak tűnik. 3-4 játékossal az igazi.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 07.
A harmadik térkép: Afrika

A terep kártyák bevezetése mindenképpen feldobja vagy/és megnehezíti a tervezést és a játékot. Mindenképpen megéri gyűjteni és mihamarabb alkalmazni őket. Ha jól játsszuk ki akár 30 pontot is kaphatunk, az eddig 15 pontot érő vagon-lerakásunkért.
Nehézség, hogy nagyon sok egyforma színű útvonal van egy-egy azonos körzetben. Ezért nehezen jönnek a lapok és a célunkat is.Gyakran alternatív útvonalakat kell beiktatnunk a siker érdekében. Hátránya hogy 5 fővel szinte lehetetlen játszani a túlzsúfoltság miatt ezt a szabály is megemlíti. De szerintem 4 játékossal is elégé zsúfolt a pálya. Tehát 2-3 játékossal ideális.
Ha valaki teljesen kiismerte az alapjátékokat érdemes beszerezni ezt a kiegészítőt is.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 24.
A terepkártyás kiegészítő

Afrika térkép, terepkártyákkal: sivatag, hegyvidék, dzsungel. Duplázni lehet a pontokat velük. Más stratégiát kell követned, mint az Európa térképnél. Nagyon jó kiegészítő!
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 25.
Egy kis változatosság a vonatozásban

Nagyszerű kiegészítés, mert nem csak egyszerűen egy plusz táblát kapunk, hanem a játék menetbe is belenyúltak a fejlesztők. Terepkártyák kihasználásával duplázni lehet az útvonalak pontjait. Aki az alapjátékot kedveli szerintem ne hagyja ki.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 27.
Kötelező kiegészítő

Aki az alapjátékot szereti annak jó kis kiegészítő.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 19.
Ebben a térképes kiegészítőben megjelennek a terpekártyák (dzsungel, sivatag, hegyvidék), melyek új taktikai lehetőséget hoznak a játékba. A játék ideje a többi térképhez képest egy kissé megnyúlik, főleg több személynél.