Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

10.990 Ft

Ticket to Ride Map Collection 3: The Heart of Africa

10.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (8)

A játékcsalád további termékei

Vélemények

5.00
8 értékelés
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 05. 22.
Imádjuk a Ticket to Ride játékokat minden összejövetelkor előkerül de nem csak egy játékra. Itt lehet pontokat gyűjteni igazán.
2020. 04. 29.
2en is fantasztikus

Nagyon jó kiegészítés. A jegyekkel való zsonglőrködés itt kap igazán értelmet, mert nagyon sok van belőlük. A terepkártyák olyannyira jól sikerültek, hogy az alapjátékban is megéri játszani velük. Összességében még élvezetesebb lett a játék. Ketten is tökéletes. Persze ha valaki mindenképpen egymás kárára akar versengeni, akkor megéri kicsit módosítani a szabályokon.
2017. 11. 15.
Akkor most mit is gyűjtsek?

Afrika térképe nem csak egy plusz térkép az alapjátékhoz, hanem a terepkártyák miatt egy kicsit új stratégát is igényel. Először is, a vagonok mellett azokat is lehet, és érdemes! is gyűjteni. Mégpedig az első perctől kezdve. Ugyanis, ha megfelelő színű út megépítéséhez hozzáillesztjük a terepkártyákat, akkor megduplázzuk az útért járó pontjainkat. Ami azért nem elhanyagolható. Legyen legalább annyi terepkártyánk, mint a többieknek, és szerencsés esetben ehhez elég egy kártya is, de ha kettőút kell befizetni, akkor sajnos kevés. Szóval már nem csak a vagonok miatt lehet izgulni, hogy lesz-e elegendő a szükséges színből, de folyamatosan figyelni kell a többi játékost is, hogy hogy állnak a terepkártyáikkal. És akkor a játékosszám. Mi 4-en próbáltuk, és volt küzdés, de elfértünk a táblán, 5-en már nagyon húzósnak tűnik. 3-4 játékossal az igazi.
2017. 11. 07.
A harmadik térkép: Afrika

A terep kártyák bevezetése mindenképpen feldobja vagy/és megnehezíti a tervezést és a játékot. Mindenképpen megéri gyűjteni és mihamarabb alkalmazni őket. Ha jól játsszuk ki akár 30 pontot is kaphatunk, az eddig 15 pontot érő vagon-lerakásunkért.
Nehézség, hogy nagyon sok egyforma színű útvonal van egy-egy azonos körzetben. Ezért nehezen jönnek a lapok és a célunkat is.Gyakran alternatív útvonalakat kell beiktatnunk a siker érdekében. Hátránya hogy 5 fővel szinte lehetetlen játszani a túlzsúfoltság miatt ezt a szabály is megemlíti. De szerintem 4 játékossal is elégé zsúfolt a pálya. Tehát 2-3 játékossal ideális.
Ha valaki teljesen kiismerte az alapjátékokat érdemes beszerezni ezt a kiegészítőt is.
2017. 08. 24.
A terepkártyás kiegészítő

Afrika térkép, terepkártyákkal: sivatag, hegyvidék, dzsungel. Duplázni lehet a pontokat velük. Más stratégiát kell követned, mint az Európa térképnél. Nagyon jó kiegészítő!
2015. 10. 25.
Egy kis változatosság a vonatozásban

Nagyszerű kiegészítés, mert nem csak egyszerűen egy plusz táblát kapunk, hanem a játék menetbe is belenyúltak a fejlesztők. Terepkártyák kihasználásával duplázni lehet az útvonalak pontjait. Aki az alapjátékot kedveli szerintem ne hagyja ki.
2015. 08. 27.
Kötelező kiegészítő

Aki az alapjátékot szereti annak jó kis kiegészítő.
2015. 07. 19.
Ebben a térképes kiegészítőben megjelennek a terpekártyák (dzsungel, sivatag, hegyvidék), melyek új taktikai lehetőséget hoznak a játékba. A játék ideje a többi térképhez képest egy kissé megnyúlik, főleg több személynél.