Ticket to Ride Map Collection 6: France & Old West

Normál ár: 11 990 Ft


A Te árad: 11 391 Ft

Értékelés:  (5.0)

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Színezzünk!

Gergely | 2018. június 6.

A Franciaország pálya minden eddiginél nagyobb változatosságot és újrajátszhatóságot nyújt azzal, hogy az egyes utak színét is mi határozhatjuk meg. Ráadásul a szín kiválasztásával egyes utak lezárulnak a játék időtartamára, köszönhetően az egymást metsző lehetőségeknek. Nem hiányoznak a környező országokat összekötő jegyek sem. Maga a térkép színvilága, látványa - az impresszinoista Franciaország térkép - még e játék gyönyörű egyéb térképei közül is kiemelkedik.
Azonban készüljön mindenki nagyobb asztallal, ez a térkép szélesebb az átlagos eddigiekhez képest.
A másik oldalon találjuk az Old West pályát, az Egyesült Államok nyugati felével, ami már 6 játékossal is játszható! Ehhez új (fehér) vonatkészletet is kapunk. A játékban a csavart a városokba a házak lerakása jelenti, ami után ha abba a városhoz kapcsolódva akar valaki utat építeni, akkor a a há tulajdonosa kap érte pontot.
Összességében mind a kettő új pálya összetettebbé és kompetitívebbé teszi a játékot, a játékidő is megnő valamelyest. Midenkinek ajánlom, akinek megvan valamelyik alapjáték, a T2R sorozat rajongói sem fognak csalódni.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Ticket to Ride játékcsalád