Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

5.790 Ft

Ticket to Ride: USA 1910

5.790 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (7)

A játékcsalád további termékei

Vélemények

4.71
7 értékelés
(5)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 09. 14.
USA-hoz kötelező kiegészítő

Ha szeretitek az alapjátékot, akkor kötelező kiegészítő. Kijavítja az alapjáték hibáit és sokkal érdekesebbé is teszi. Bár az új játékmódokból egy igazán jó, a sok új küldetés kártya önmagában izgalmassá teszi és végre Las Vegasba is lehet utazni :)
2017. 02. 08.
Az örök favorit, kedvenc marad ez a játékcsalád! Ezzel a kiegészítővel változatosabbá tehetjük az USA alapjátékot! Érdemes beszerezni! Sok új útvonal, és 3 új pontozási variációval teszi izgalmassá a megszokott stratégiát!
2015. 10. 25.
Javítás plussz pénzért vagy cserekárty, ha már elkoptattuk...

Bizony-bizony, igazuk van a korábban szólóknak és már rég kiadhattak volna egy 2.0 verziójú USA dobozt. Ehelyett most mindeki veheti meg ezt a kiegészítőt. Persze értem én a dolgokat, de akkor sem értem. Mivel rajongója vagyok a sorozatnak én is megvettem, de így most persze van egy pakli vonatkártya használatlanul, hisz minek használjam a kicsiket, ha van már nagy kártya. De nézzük az jó oldalát. Ha a kicsiket ronygyosra játszottuk, akkor vehetünk hozzá egy új paklit annélkül, hogy egy egyész dobozra beruháznánk ami nem sokkal kerül többe mintha káryavédőznénk a kismillió kártyát :)
2015. 10. 05.
Nagyon jó kiegészítő az alapjátékhoz

Az új , nagyobb és szebb kivitelezésű kártyákért és a plusz útvonalkártyákért szerintem mindenképp érdemes rá beruházni az alapjáték tulajdonosainak
2015. 09. 16.
Szépség és újdonság

Akinek van Ticket to Ride USA játéka annak érdemes egy ilyen kis kiegészítőt beszereznie. Szép színes és nagy vonatkártyákat kapunk, ezáltal a gyengébben látó nagyit is rá tudjuk venni hogy játsszon velünk :D. Ezen felül az összes régi jegyet is megkapjuk új nyomtatásban és ezek mellett rengeteg vadi új menetjegyet is amikkel még izgalmasabb lesz a játék. Két végső kártyát is kapunk, a leghosszabb út és a legtöbb sikeres útvonal megcsinálásáért járnak.
Értékelés:
Grafika: 5
Minőség: 5
Újrajátszhatóság: 4
Hangulat: 5
Nehézségi szint: Egyszerű
2015. 07. 17.
lehuzás

Jó dolog ez a kiegészítő , bár alapból a játékba be lehetett volna tenni egy új kiadásként és a régikhez megvetetni ezt a csomag kártyát.
2015. 07. 09.
A nagyobb méret jobb

Akinek megvan az alap Usa játék az szerezze be ezt a kieget, mert lecseréli a kicsi kártyákat nagyobbra, és új útvonalak is vannak benne.