Ticket to Ride - USA 1910

  Normál ár: 4 790 Ft

  A Te árad: 4 551 Ft

  Értékelés:  (4.7)
  Bemutatkozik a nagysikerű társasjáték, a Ticket to Ride kiegészítője, az USA 1910, rengeteg új kártyával, és több új játékmóddal, még izgalmasabbá és érdekesebbé téve a vasútvonalakért folytatott küzdelmet.
  A játék 4 játékmód szerint játszható:

  - Az újra kiadott, eredeti kártyákkal. Ez gyakorlatilag olyan, mintha az eredeti Zug um Zug játék szabályai szerint játszanánk.

  - Játszhatunk csak a kiegészítőben található kártyákkal. Ezeken a lapokon egy "1910" megjelölést találunk. Sok olyan új útvonal kártya van, amelyek állomásai az eredeti játék állomásai között nem szerepeltek (pl. Las Vegas). A leghosszab útvonal kártyát ebben a játékmódban nem használjuk, helyette a "világjáró" (globetrotter) kártyát vesszük elő, amely azt a játékost díjazza, aki a legtöbb útvonalon utazott végig.

  - A mega-játék változatban az összes útvonal kártyát és bónusz kártyát használjuk. A játék elején a játékosok öt lapot húznak, és ebből legalább hármat tartanak meg. A későbbiekben pedig négyet húznak, és egyet tartanak meg.

  - Harmincöt kártyán találunk "nagyváros" (Big City) megjelölést, ami azt jelenti, hogy az útvonal egyik állomása Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Miami, New York, vagy Seattle. A játék elején a játékosok négy lapot húznak, és legalább kettőt meg kell tartsanak. A játék ezen változatában sokkal nagyobb a verseny, mert az összekapcsolható állomások száma korlátozott.

  Értékelések átlaga 


  (4.7)

  Közönségdíjak

  Családdal 6
  71% (5)
  29% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 7 értékelés
  USA-hoz kötelező kiegészítő

  Péter | 2018. szeptember 14.

  Ha szeretitek az alapjátékot, akkor kötelező kiegészítő. Kijavítja az alapjáték hibáit és sokkal érdekesebbé is teszi. Bár az új játékmódokból egy igazán jó, a sok új küldetés kártya önmagában izgalmassá teszi és végre Las Vegasba is lehet utazni :)
  örök kedvenc!

  Balthis | 2017. február 8.

  Az örök favorit, kedvenc marad ez a játékcsalád! Ezzel a kiegészítővel változatosabbá tehetjük az USA alapjátékot! Érdemes beszerezni! Sok új útvonal, és 3 új pontozási variációval teszi izgalmassá a megszokott stratégiát!
  Javítás plussz pénzért vagy cserekárty, ha már elkoptattuk...

  Péter | 2015. október 25.

  Bizony-bizony, igazuk van a korábban szólóknak és már rég kiadhattak volna egy 2.0 verziójú USA dobozt. Ehelyett most mindeki veheti meg ezt a kiegészítőt. Persze értem én a dolgokat, de akkor sem értem. Mivel rajongója vagyok a sorozatnak én is megvettem, de így most persze van egy pakli vonatkártya használatlanul, hisz minek használjam a kicsiket, ha van már nagy kártya. De nézzük az jó oldalát. Ha a kicsiket ronygyosra játszottuk, akkor vehetünk hozzá egy új paklit annélkül, hogy egy egyész dobozra beruháznánk ami nem sokkal kerül többe mintha káryavédőznénk a kismillió kártyát :)
  Nagyon jó kiegészítő az alapjátékhoz

  Stefi | 2015. október 5.

  Az új , nagyobb és szebb kivitelezésű kártyákért és a plusz útvonalkártyákért szerintem mindenképp érdemes rá beruházni az alapjáték tulajdonosainak
  Szépség és újdonság

  Boly | 2015. szeptember 16.

  Akinek van Ticket to Ride USA játéka annak érdemes egy ilyen kis kiegészítőt beszereznie. Szép színes és nagy vonatkártyákat kapunk, ezáltal a gyengébben látó nagyit is rá tudjuk venni hogy játsszon velünk :D. Ezen felül az összes régi jegyet is megkapjuk új nyomtatásban és ezek mellett rengeteg vadi új menetjegyet is amikkel még izgalmasabb lesz a játék. Két végső kártyát is kapunk, a leghosszabb út és a legtöbb sikeres útvonal megcsinálásáért járnak.
  Értékelés:
  Grafika: 5
  Minőség: 5
  Újrajátszhatóság: 4
  Hangulat: 5
  Nehézségi szint: Egyszerű

  lehuzás

  Joska | 2015. július 17.

  Jó dolog ez a kiegészítő , bár alapból a játékba be lehetett volna tenni egy új kiadásként és a régikhez megvetetni ezt a csomag kártyát.
  A nagyobb méret jobb

  Péter | 2015. július 9.

  Akinek megvan az alap Usa játék az szerezze be ezt a kieget, mert lecseréli a kicsi kártyákat nagyobbra, és új útvonalak is vannak benne.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Ticket to Ride játékcsalád