Tiltott Sivatag (Forbidden Desert)

Normál ár: 7 990 Ft


A Te árad: 7 591 Ft

Értékelés:  (4.9)
Kalandor csapatoddal lezuhantál a Tiltott Sivatagban, és egyetlen esélyetek a túlélésre, ha megtaláljátok egy legendás repülő szerkezet alkatrészeit, melyek az ősi város romjai közt vannak eltemetve. A feladat nem könnyű, ráadásul a vizetek is egyre fogy, a vihar pedig egyre erősebb. Csak közös erővel vészelhetitek át a megpróbáltatásokat, a túléléshez elengedhetetlen az együttműködés!

Értékelések átlaga 


(4.8)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 9 Gyakorlott játékosoknak 12 Ketten 10 Családdal 15 Partijátéknak 14
84% (21)
16% (4)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 25)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bármikor

Krisztina | 2020. január 5.

Bármikor tudnék vele játszani. Nagyon tetszik a játéktér folyamatos változása és az még egy plusz pont, hogy kooperatív.
Valóban kell csapatmunka

Amy | 2019. december 6.

Igényes és szép társasjáték, mely valóban kooperációt, stratégiát és átgondoltságot igényel. Az első játék valóban a szabályok elsajátítása, de egy játék után már csípőből megy. 2 fő esetén is szórakoztató, de izgalmas 4 fővel is :)
Elveszve

Nóra | 2019. november 30.

A Tiltott sivatag egy cooperative társasjáték. Csak közös erővel vészelhetitek át a megpróbáltatásokat, a túléléshez elengedhetetlen az együttműködés. Figyelni kell a viharra, a megfelelő mennyiségű vízre, és össze kell gyűjteni a megmeneküléshez elengedhetetlen elemeket, hogy sikeresen kijussatok a TILTOTT sivatagból.
Pandemic variánsok legjobbika

Ádi | 2019. szeptember 26.

Nos ez a játék pandemic motoron alapszik (mint a tiltott sziget), de a hangulata teljesen más. Cooperative játékok szerelmeseinek mondhatni kötelező. 3 fősen is jól működik, és a kinézete is szép. Kezdőknek és nagyon gémereknek is be fog jönni szerintem.
Csak az a fránya vihar ne lenne

Donát | 2019. szeptember 6.

Remekül kiegyensúlyozott, fordulatos kopperatív játék, kezdőkkel és haladókkal egyaránt játszható! 5 csillagos! :)
Instant Pandemic

Róbert | 2019. szeptember 3.

A játék számomra egy Pandemic verzió sivatagi környezetben. A Pandemicből nagyon sok játékmechanika át lett ültetve, ezért aki szereti a Pandemicet, szinte 100%, hogy ezt is szeretni fogja. Pörgősebb, rövidebb körök, de a variálható nehézségi szint és a random faktor itt is meg tudja izzasztani a csapatot.
Nagyon jól sikerült coop játék

László | 2019. augusztus 30.

Nekem a Pandemic után is sok újat tudott adni a játék. Akinek az bejött, ezt mindenképp szeretni fogja. A játéktér változása és a karakterek egyéni vízkészlet alakulása sok csavart visz a játékba :)
Az egyik legjobb coop társas

Lebois | 2019. augusztus 25.

Akárkivel játszottuk, mindenki élvezte. Egy kicsit nehéz, de nagyon élvezetes, főleg hogy együtt kell működni a játékosoknak, nem egymás ellen játszunk. Egy partit szinte sosem játszunk vele, legalább 3-4-et egyhuzamban.
Oda kell rá figyelni

Reka | 2019. augusztus 3.

Nagyon jó kooperatív társasjáék, amire igazán oda kell figyelni. Ha valaki laza jatékra vágyik, ne ezt vegye le a polcról! Én szeretem az ilyet, úgyhogy nálam 5ös!
Senkitől sem tiltott játék

Soma | 2019. július 22.

Nekem ez a kedvenc darabom a sorozatból. A Szigettel küzdeni is nagy élmény, de kicsit már gyakorlottabb játékosként a Sivatag mechanikája több izgalmat rejt. Az alkatrészek minőségéhez, grafikájához pedig szerintem bőven alul lett becsülve a bolti ár, nagyon megéri megvenni, kicsit már gyakorlottabb társasozóknak, akiknek nem ez az első kooperatív élményük. Akik kezdenék, azoknak inkább a Szigetet ajánlom. :)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!