Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

T.I.M.E Stories (angol nyelvű)

Ár:
14.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (10)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Time Storiesban a játékosok a részeseivé válnak egy izgalmas történetnek: maguk irányítják, a felmerülő
kihívásokkal maguk néznek szembe, legyen szó akár harcról, feladványokról vagy kemény döntések
meghozataláról. A történet helyszínei és jelenetei lenyűgözően látványos panorámaképeken elevenednek
meg, amelyekkel a játékosok interakcióba léphetnek, a megjelenő szereplőkkel beszélhetnek, tárgyakat
vehetnek fel, a helyszíneket kedvük szerint bejárhatják. A Time Stories alapdoboz egy teljes kalandot
tartalmaz, valamint egy olyan keretrendszert, amelynek segítségével a kiegészítőkben megtalálható kerek,
egész történetek is mind lejátszhatók.

Vélemények

4.56
10 értékelés
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 11.
Teljesen új élmény

Ez volt az első gémer stratégiai játék, amit próbáltam. A legnagyobb negatívuma összetettségében rejlik. Csak második nekifutásra kezdtünk bele, mert a hosszú, bonyolult szabálykönyv először teljesen elvette a kedvünket a játéktól és olyan gameplay videót sem találtunk, amiből egyértelműen ki tudtuk volna hámozni a játék mechanizmusát ("hogyan épül fel egy lépés/kör" stb).

Viszont miután leküzdöttük ezeket az akadályokat, szenzációs élményben volt részünk! A játékot leginkább számítógépes játékokhoz tudnám hasonlítani. Nagyon izgalmas, a kaland megoldása sok kérdést és problémát vet fel, amelyet együtt kell megoldanunk. Mivel gyakran előfordult a társaságban véleménykülönbség a legapróbb megmozdulásokkal kapcsolatban is, rendkívül hosszúra nyúlt a játékidő, de minden percét nagyon élveztük.

A Time Stories valóban csak néhányszor játszható a kiismerhetősége miatt, viszont úgy gondolom, hogy ennek ellenére is rendkívül addiktív. Hiába kalandoztunk a bolondok házában 4-5 órán keresztül, utána még 1-2 napig a döntéseinket és a lehetséges megoldásokat vesézgettük. Éjjel is csak a játékon tudtam gondolkodni, annyira sajátos élményben volt általa részem. :D
Úgy gondolom, ha valami ennyire meg tudja mozgatni az emberi fantáziát és ilyen sokáig beszédtéma marad egy társaságban, az megéri a pénzét, még borsos áron is.

Mivel az első, szenzációs játék sikertelen küldetéssel zárult, még 1-2(-3?) próbálkozásunk biztosan lesz az alapjátékkal, hogy megismerjük minden lehetséges kiemenetelt benne. De már bőszen nézegetjük a kiegészítőket az újabb küldetésekhez. :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 17.
Megelőlegezve

Bár eddig csak teszteket olvastam róla, igencsak meggyőző darabnak tűnik! Sarkosan fogalmazva csak az egyszer játszható játékok sorát gazdagítja, de a leszűrhető infók alapján nem feltétlen lesz egy délutános kaland a feladat megoldása. A vásárlástól egyedüli visszatartó erő a kizárólagos angol kiadás volt... eddig. Örömmel olvastam, hogy az alapjáték és egy kiegészítője is kap - még idén - fordítást, így lényegesen nagyobb lehet a játékosbázis. Hajrá, várom!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 07.
Asztali szerepjáték és a társasjáték szerelemgyerek

Mi évek óta nem tudjuk megunni. Egy-egy újabb kiegészítő ismételten meghozza a kedvünket a játékhoz.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 07.
Megéri

Lehet egyszer játszhatónak tűnik, de szerintem egy fél év után nem fogsz rá emlékezni pontosan.
A mechanizmus zseniális. Egyre több kaland van már hozzá. Megéri beruházni rá.
Negatívum, hogy az alapdobozban egy kaland van.
| 0 / 5 csillag!
2017. 03. 21.
Játék és valóság

Kedves Krisztina!
Köszönjük hozzászólásodat! Való igaz, hogy a TIME Stories játék célja az, hogy a szereplők beleképzeljék magukat egy különleges helyzetbe, és aztán döntéseket hozzanak ebben a helyzetben - mindezt valóban nem fizikailag, hiszen a társasjátékok célja az, hogy egy asztal körül vagy egy pokrócon ülve oldjunk meg feladatokat.
Sajnáljuk, ha aggályosnak tartod a játékoknak ezt a sajátosságát. Arra biztatunk, gyere el egyik boltunkba, ahol játékmestereink segítenek neked kiválasztani azt a játékot, amelyet játszva fenntartások nélkül jól érezheted magad barátaiddal!
| 1 / 5 csillag!
2017. 03. 09.
Hívők óvatosan

Jó lenne ha a rövid leírásban lenne utalás arra hogy a szereplők nem fizikailag utaznak a térben hanem csak a tudatukat helyezik bele a kor és helyszín szereplőibe emiatt az elem miatt katolikusnak szerintem aggályos vele játszani bár kivitelében és sok más tekintetben ígéretesebbnek tűnik mint a pandemia azért inkább az útóbbinál maradnék..
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 09.
Az idő, ami megéri a pénzét...

Sokáig fogunk még arról vitázni, hogy megéri-e ennyi pénzt kiadni egy egyszer játszható játékra. Nos, szerintem erre mindenképpen. Ez ugyanis az alapjáték, amire épül az összes ezt követő kaland. A további kalandok látványvilága teljesen új, új karakterekkel, újabb egyedi élménnyel. Egy-egy kiegészítő 7-8000 Ft, ami már egészen baráti ár. Ráadásul készülnek a fanmade print and play kalandváltozatok, úgyhogy az alapjáték mindenkinek jó befektetés. A hangulat abszolút egyedi, a játék ugyan nálam nem a 10/10 kategória, de mindenképpen "figyelemmel kísérjük majd pályafutását".
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 01.
Nagyon jó, de nem ajánlom mindenkinek!

A TIME Stories a társasjátékozás iPhone-ja. Letisztult megjelenés, 21. századi dizájn, de minden további tartalomért fizetned kell. Ha ezt el tudjuk fogadni, és szeretjük a szerepjátékos töltettel rendelkező kalandjátékokat, akkor remek órákat tölthetünk a TIME Stories mellett. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy mi leszünk azok, akik beruháznak a játékba és kiegészítőibe, vagy azok a potyautasok, akik minden kalandba beszállunk egy játékostársunk mellé. Középút a TIME Stories esetén csak azok számára létezik, akik hisznek a közösen vásárolt társasjátékokban...

http://www.crueltyfreepirates.com/t-i-m-e-stories/
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 06.
Wow

Az idei évben 2 nagy feltűnést keltő, nagyon népszerű, úgymond egyszer játszhatós játék is megjelent az egyik a Time Stories a másik pedig a Pandemic Legacy, ezek közül hangulatra és játékmenetre is egy fokkal jobban tetszett a Time Stories, lehet azonban, hogy élményben csak egy hajszálnyi a különbség, de nagy előnye a Time Stories játéknak, hogy valójában csak részben igaz, hogy egyszer játszható, hiszen máris több kiegészítő jelent meg hozzá, amik mindegyke újabb hetekre való szórakozást nyújt, remélem a sor tovább folytatódik majd és a következő években nem kell, hogy a játék a polc mélyére kerüljön, illetve addigra biztos, hogy feledésbe merülnek annyira a részletek, hogy minden történetet elő lehet majd újra venni. :) Mindenkinek ajánlom, akinek nincs gondja az angollal és egy tökéletesen új, izgalmas élményre vágyik, hiszen nem igen tudok olyan társasjátékot, amiben ennyire beszippantana a történet, itt tényleg nem arról van szó, hogy egy megszokott mechanikára ráhúznak egy kiválasztott látványvilágot, sokkal inkább olyan, mintha egy könyv vagy film szereplője lennél és jöhet a nyomozás izgalma az idő hullámain keresztűl.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 16.
T.I.M.E. STORIES

Remek móka, nagy kár, hogy egyszer játszhatós. Negyedikre jött csak össze, ellenben jól mulattunk. Olyanokkal jó, akikkel szívesen töltesz el egy fél napot, mert közösen kell megfejteni a rejtvényt. A grafika szuper, a sztori ötletes és kidolgozott, minden részlet fontos.