Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Timeline: Történelmi Események

Ár:
4.790 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Sorba tudjátok rendezni az emberiség történelmének legfontosabb eseményeit? A Timeline: Történelmi Események műveltségi társasjáték nagyobb társaságoknak is. A játékosoknak el kell dönteniük a kártyáikról, hogy az azokon látható történelmi események előbb vagy később történtek-e, mint az asztalon már lent lévők. Vajon melyik volt előbb: a berlini fal ledöntése vagy a rabszolgaság eltörlése az USA-ban?

Vélemények

4.33
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 03.
Töri imádóknak

Történelem szeretőknek a kedvence lesz
a sorozat ezen darabja. Viszont több tízszeri
újrajátszásnál rögzülhetnek a kérdések.
Jó lenne 2-3 pót paklit kiadni hozzá.
| 3 / 5 csillag!
2018. 11. 22.
Az ötlet jó, a kártya kevés

Nagyon lelkes voltam a vásárlás után, s elsőre nagyon izgalmas is volt. Amikor legközelebb másokkal játszottam, én már előnyt élveztem, hisz' a mindössze 100 db kártyán lévő dátumot nem túl nehéz megjegyezni... Ilyen árért sokkal több kártya is lehetne benne, hogy ne egyszer vagy kétszer lehessen csak élvezni a játékot. Egyébként tanuláshoz remek ötlet gyerekeknek/felnőtteknek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 20.
Hasznos tanuláshoz

A sorozatnak ez az a tagja, amelyik szerintem a leghasznosabb iskolában történelem tanítására. Felnőttek között -tapasztalatom szerint-, ha valaki érdeklődő típus a történelem felé, az erősen veri a mezőnyt, míg akit kevésbé fog meg a téma, inkább csak találgat. Mindemellett szórakoztató, és részese voltam pár játéknak, ahol az esélytelennek tűnő győzedelmeskedett a két lábon járó lexikonokkal szemben.