Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Timeline: Zene és Mozi

Ár:
4.790 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (14)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.14
14 értékelés
5
(6)
4
(4)
3
(4)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 01.
rambo666

Szórakoztató játék, viszont 40-50-szeri újrajátszásznál, már rögzülhetnek a kérdések.
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 03.
Értékelés

Szórakoztató játék, bár egy idő után megjegyezhetők az évszámok.
| 3 / 5 csillag!
2018. 11. 22.
Jó ötlet, kevés kártya...

Maga az ötlet nagyon jó, elsőre nagyon szórakoztató a játék. Mikor már másodjára veszi elő az ember, kevésbé élvezhető, hiszen 100 db kártyán lévő dátumot elég hamar meg lehet jegyezni. Arról nem beszélve, hogy, ha egy új csapattal játszva veszem elő a játékot, előnnyel indulok, mert én már betéve tudom a dátumokat...
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 08.
Menjünk a moziba be

Egyszerű, bármikor elővehető, rövid, de jópofa játék szép grafikával. Mozi és zenebolondoknak remek kikapcsolódás.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 26.
Vedd meg, nem csalódsz benne

Ketten és társaságban is egyaránt élvezhető játék. Imádom benne, hogy lehet keverni a többi témakör kártyájival és játék közben észrevétlenül bekúsznak az ember fejébe az általános műveltséghez tartozó évszámok. Jókat lehet beszélgetni játék közben a játékos társakkal a filmekről, zenékről. Kellemes élményt nyújthat minden korosztálynak.
| 3 / 5 csillag!
2017. 09. 12.
Párszor elmegy

Egész jó, bár egy kártya félre lett az enyémben nyomtatva. Azért hamar megjegyzi az ember amit nem ismer, ha meg igazi szakértővel van dolgod, szívtál. Érdekes fogalmazásokat lehetne íratni abból, hogy miként alakult volna a történelem, ha úgy lett volna, ahogyan letették a lapokat (sokszor hibásan) és nem időrendben.
| 4 / 5 csillag!
2017. 07. 21.
Nagy kedvenc, de sajnos idővel megtanulod a kártyákat

Film rajongóként nagy élmény volt a játékot kipróbálni, persze a zene része nekem annyira nem ment.
Egyetlen hátránya, hogy aki sokat játszik vele, meg fogja tanulni a lapokat.
Sok változata létezik, és ajánlom mindenkinek, hogy próbálják ki, és játszanak vele sokat.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 22.
Nem csak rajongóknak

Mi nagyon szeretjük ezt a játékot, de jómagam filmrajongó vagyok. Azt, hogy a játék nem feltétlenül csak rajongóknak élmény mi sem bizonyítja jobban, hogy a hétvégén játszottunk idősebb kollégákkal, akik szintén nagyon élvezték. Számukra nosztalgikus élmény volt az egész, hiszen számos film/zene a feladványok közül akkor jelent meg, amikor fiatalok voltak (jópár klasszikust volt szerencséjük új filmként moziban megnézni), így a gyakorlati tapasztalatukból és emlékeikből kiindulva nekik sem volt kudarcos a játék. Ebből kiindulva bátra ajánlom zene és film rajongóknak, illetve idősebbeknek. A lapok száma sajnos véges, így egy idő után megtanulhatóvá válnak a dátumok, ezért mi pár játék után letesszük néhány hónapra, esetleg egy fél évre azért, hogy utána ismét kihívásként tudjunk benne találni.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 20.
Beszélgetésindító

A Timeline sorozat tagjai közül nekünk ez jött be a legjobban. Jó kis beszélgetésindító, hogy egy-egy számot mikor, minek az emlékére vagy milyen eseménnyel összefüggésben jelentettek meg, valamint hogy a kártyákon szereplő filmet közül ki mit látott, mennyire volt jó film, érdemes-e megnézni. Nem csak maga a játék, hanem a hozzá járuló csevej az, ami miatt kedveljük.
| 3 / 5 csillag!
2016. 01. 20.
jó is meg nem is

Ajándékba kaptam, mert már régóta szemeztem vele. A Cardline Animals verzió már megvolt, és szerintem az az egyik legjobb játék, amivel találkoztam. Ugyanazt a minőséget vártam, de ahhoz képest ez csalódás volt. Először is a kártyák a normál kártya méret fele, nehéz megfogni, a feliratokat elolvasni. Az ábrák messze nem olyan gyönyörű kidolgozásúak, mint az állatos verzióban, sok személyt csak a felirat alapján ismertünk fel, sőt volt egy hibásan nyomtatott kártya, a felirat és az ábra nem egyezett!! Ezzel együtt nagyon jót játszottunk, végig mentünk egy szuszra a paklin, de a minőség miatt nincs kedvem újra elővenni. A Cardline után azt hittem felvásárolom az egész sorozatot, de most megtorpantam, azt hiszem nem próbálkozom másikkal.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 20.
Filmfanatikusoknak ideális

Film és zenerajongóknak ideális. Pörgős, gyorsan lejátszható, idővonalon alapuló kártyajáték. Kis mérete miatt tökéletes, hordozható, bárhol elővehető partijáték. Csak ajánlani tudom.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 23.
Egynek jó

Társaságfüggő, hogy előkerül-e, de korban hasonló társasággal jópofa.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Ha szereted a filmeket és a zenét

Magyar nyelven is elérhető partijáték. Az idővonal szabályán alapul és főleg a XX. század zene és mozgókép világát helyezi a fókuszba.
110 lap, így pár parti gyorsan lemegy, majd lehet mást elővenni és áttérni komolyabb társasokra.
Minél többen vagytok annál jobb, bár mi csak max. 6 fővel próbáltuk még.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
mozi és/vagy könnyűzene rajongóknak

Az Idővonal játék zene és mozi témára átírva. Volt szerencsém mozirajongókkal játszani, hát vérre menő vita volt egy-egy film megjelenési éve tekintetében.
Az idővonal könnyesgéség hozza, kellemes kis játék.
Azért adok 3-ast, mert mégis csak egy kvízjátékról van szó. A kategóriájában viszont szerintem jó választás.