Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.690 Ft

Titkos ügynök - Agent Undercover

6.690 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (15)

Vélemények

4.53
15 értékelés
(9)
(5)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 07. 22.
Stresszes partyjáték

Feszült játék tud lenni, kifejezetten akkor ,amikor te vagy a titkos ügynök, de ezt jó értelemben kel érteni. Az elején a titkos ügynöknek kell tempóznia, hogy infót, gyűjtsön, a vége felé a többiek agyalhatnak, hogy minél hamarabb megtalálják, mielőtt kitalálja hol vagyunk. Csak ajánlani tudom
2020. 01. 08.
Amnéziás James Bond

25 különböző helyszínkártyából áll a játék, illetve az ügynök kártyákból. Aki az ügynök szerepét kapja, annak ki kell találnia, hogy milyen helyszínen vannak, akik pedig helyszín kártyát kapnak azoknak ki kell találniuk ki az ügynök. Igen egyszerű a szabálya, de annál több kreativitást igényel. Minél többen játszák annál nehezebb kitalálni ki is az ügynök. Ha jó a társaság, akkor igen szórakoztató és vicces kártyajáték tud lenni. Kezdetben féltem, hogy ez mégse az én játékom lesz, mert nem vagyok a szavak embere, de szerencsémre nagyon jó társaságban sikerült játszanom, ahol mindenki próbált ügyeskedni a kérdéseivel és a válaszaival. Mi idáig mindig végig nevettünk a játék során, mert mindenki gyanússá válhat a játék során. A legszórakoztatóbb játékaim közt van.
2019. 04. 18.
"Beszélj meg tanulni!"

Egy rendkívül érdekes és vicces kis partijáték ez. Véleményem szerint, kell egy pár kör mire az ember igazán belejön a játékba, és kérdéseivel/válaszaival megtalálja az arany középutat. A kreativitás, szókincs és a pókerarc elengedhetetlen ahhoz, hogy aratni tudjunk, de sok múlik az adott társaságon is.
Ahányszor játszottunk eddig a családdal, minden alkalommal elhangzott olyan kérdés vagy éppen válasz, ami megnevettette az egész társaságot; így bátran kijelenthetem, hogy egy igazán szórakoztató társasról van szó.
Mindezek ellenére azért adok csak 4 csillagot, mert bár a játék zseniális, de sokszor úgy érzem, hogy az ügynök nagyon kiszolgáltatott, nehéz helyzetben van. A helyszínek száma sem a legtöbb, bár mindig lehet hozzá gyártani újakat, illetve más-más társaságban különböző párbeszédeknek lehetünk fültanúi, így a játék nem válhat unalmassá.
2019. 04. 09.
Megérdemelt második esély

Először 3 fővel próbálkoztunk, mivel ez a minimális játékosszám. Véleményem szerint 3 fővel abszolút nem működik, hisz egyikünk a titkos ügynök, a másik kettő könnyen rájön. Így kezdetben elég negatív hangvitelű volt a játék. Viszont egy játéktól se szabadulunk meg egykönnyen, vittük magunkkal másik társaságba, ahol le sem bírtuk tenni (maximális létszámmal játszottunk). Sokat számít az, hogy hány fővel játszunk, valamint rá kell érezni a játék menetére, mivel a játékszabály abszolút nem szájba rágós. Ügyesen kell forgatni a szavakat: a titkosügynök ne fedje fel magát, a játékosok ne fedjék fel a helyszínt túl egyértelmű kérdésekkel, viszont ne is terelődjön ártatlanra a gyanú árnyékolt gondolatmenete miatt. Érdekes partijáték, mindenképp megér több próbát, ajánlom.
2018. 12. 26.
Titkos ügynök

Mi a családdal próbáltuk ki, de partijátéknak is tökéletes. A pontokat nem is számoltunk, olyan jókat röhögtünk közben. Csak ajánlani tudom, kezdőknek és gyakorlott játékosoknak egyaránt.
2018. 11. 19.
Titkosügynök - kommunikációs játék

Nagyon vicces játék. Főleg az elején, amikor még nem értettük a játékszabályt, akkorákat nevettünk. Aztán kezdtük felfogni, akkor meg azért nevettünk, hogy ki milyen "idióta" kérdést tud feltenni. Aztán azon nevettünk, hogy arra az "idióta" kérdésre, milyen "idióta" választ adott a megkérdezett.
Szerintem igazi partijáték. Szenzációs! A legizgalmasabb, ha te vagy a titkosügynök, és úgy kell válaszolgatnod és kérdezgetned, hogy ne derüljön ki, hogy te vagy az!

Akik nem szeretik a kommunikációs társasokat, azoknak is ajánlom, mert nem kérdezhetsz vagy mondhatsz butaságot, mert a többiek ugyanolyan butaságokat fognak mondani, és a nevetés garantált!!!
2018. 11. 14.
:)

Egyszerű, könnyed partijáték. Nagyon kreatív, beszélgetős. Csak ajánlani tudom :)
2017. 10. 02.
Társaságfüggő a játék sikere

Érdekes kettőséget tapasztalok, van olyan társaság ahol ha előkerül egymást követik a lejátszott partyk, máskor pedig "megöli" a bulit, ha előkerül a Secret Agent.

Maga a játék a kommunikáción, blöffölésen alapul, ahol a titkos ügynöknek ki kell találni, hogy melyik helyszínen tartózkodnak, a többieknek, pedig kitalálni, hogy ki lehet a tikos ügynök.A játék során egymásnak kell kérdéseket feltenni, az adott helyszínekkel kapcsolatban, olyan módon, hogy ki tudjuk szűrni, hogy ki az ügynök, viszont az ügynök ne tudja kiszűrni, hogy melyik helyszínen tartózkodunk. (Ez csak így leírva tűnhet bonyolultnak elsőre, amúgy nagyon könnyű a szabályrendszer)

Mivel ez egy kommunikáció, blöffölős játék, ha olyan társaság jön össze, akik kicsit inkább szeretnek elgondkolkodni, és nem pedig egymásnak trükkös kérdéseket feltenni, ott nem annyira fog működni.
Viszont akik szeretik az ilyen jellegű játékokat azoknak egy kötelező darab.

Nekem személy szerint nagyon tetszett, csak ahogy említettem, nem mindegy milyen társaság jön össze egy partyra :)
2017. 08. 09.
Bárki lehet a titkos ügynök

Izgalmas játék, amelynek során végig résen kell lenni, mert egyetlen óvatlan szóból is rájöhet a titkos ügynök, hol vannak a többiek, illetve az ügynök is magára vonhatja a játékostársai figyelmét, kockáztatva a lebukást. Csapatépítéshez kiváló társas, garantálja a jókedvet.
2017. 07. 23.
Tök jó partyjáték

Imádom ezt a játékot, mert pörgős és izgi - nagy csapatban játszottunk (7-8 fő) és nagyon érdekes volt, hogy ki milyen jól tud alkalmazkodni az ügynök szerepéhez, volt aki ügynök volt és elsőnek kezdte a kört - és átment a próbán! Szóval pókerarc és fantázia elő :)
Amúgy szerintem 4-5 fő már tökéletes ehhez a játékhoz.
2017. 07. 23.
Izgalom és nevetés

Vajon ki a titkos ügynök?
Szabadon választott kérdesekkel kell rájönnünk, ki nem tartozik közénk, ugyanakkor a titkos ügynöknek arra, hol vagyunk. Mindkét poszt izgalmas és szórakoztató, lehetőleg úgy kell kérdezni, hogy kapj is információt, de a lehető legkevesebbet áruld el magadról.

Egy társasozós est végén került elő a játék, és úgy volt, hogy két kör után hazamegyünk, de lett belőle vagy 6.
Azt hiszem, ez mindent elmond.
2017. 02. 18.
Aranyos

A dobozra írt minimum 3 játékos kevés. Legalább 4, de inkább 5 fős minimumot kellett volna megadni. Ezt leszámítva nem rossz játék. Az alap elgondolás az, hogy egy játékos véletlenszerűen kap egy titkos ügynök kártyát a többiek pedig egy-egy azonos helyszín kártyát. Egymástól kell kérdezgetni és le kell leplezni a titkos ügynököt illetve a titkos ügynöknek ki kell találnia, hogy melyik helyszínen vannak.
2017. 01. 24.
A megfelelő tárasággal

Érdekes egy játék, viszont sok múlik azon, hogy kikkel játtszunk. Az elején mindenképp meg kell határozni, hogy legalább milyen információtartalommal kell rendelkeznie a kérdés/válasznak. A nagy hátrány, a véges számú helyszín, mivel így 1 kör alig pár perces volt. Ráadásul a helyszínek eléggé elütnek egymástól, így mi készítettünk 70 új helyszínt, így már kicsit izgalmasabb a játék.
2016. 03. 30.
aranyos

12 éves kortól ajánlanám, 3-an játszottuk, így elég hamar kimerítettük az összes lehetőséget. Kicsit macerás, hogy az osztó ne lássa meg véletlenül sem a kártyákat, de megoldható. Mi 8 perces menetet nem játszottunk vele soha, és valóban ez inkább egy jópofa partijáték szerű valami, mint egy klasszikus társasjáték.
(a helyszínre értelemszerűen nem szabad rákérdezni, de mi még ezen felül is vezettünk be tiltásokat, foglalkozásra, munkára, múltra nem tettünk fel kérdéseket)
"Ügynöknek" lenni a legstresszesebb, a kicsik nem is nagyon bírják, leleplezik hamar magukat, szóval 12 év alattiak is játszhatják, de rajtuk kívül még legalább 3 résztvevő legyen, mert úgy nem túl izgalmas hosszú távon, ha már a kártyák megnézésekor lesír a kicsikről, hogy ha ők a "titkosügynökök"...
Érdekes, hogy a fiúk amennyire nehezen értették meg a játékot eleinte, később annyira megtetszett nekik..
2015. 10. 27.
Ki is az ügynök?

Hét játékossal próbáltuk. Bevallom én nem vagyok a kommunikációs játékok sem szakértője sem pedig kedvelője, de egész mókásra sikeredett a parti. A szokásos gondom van ezzel, hogy hol húzzuk meg a határt a kommunikáció szintjén. Mert ugyebár túl sokat sem szabad mondani és a kevés is félrevezető. Szerintem szűkebbre kell szabni a szabályokat. Rengeteg helyszín van, de nekem még így is kevésnek tűnik hosszú távon, bár ez nem biztos, hogy igaz. Parti játék hangulatemeléseként bármikor leülök vele játszani.