Triovision

  Normál ár: 5 690 Ft

  A Te árad: 5 406 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A megfigyelőképesség és a gyors reflexek nagyon fontosak, ha hirtelen kell megoldani dolgokat, ennek fejlesztésére remek játék a Triovision.
  A Triovision egy logikai társasjáték, melynek célja minél több feladatkártyát szerezni. Minden kártya a figurák valamilyen elrendezését mutatja és minden helyzetben ki kell találni, hogy melyik kártya állását lehet egy lépésből megvalósítani. A játék résztvevői egyszerre játszanak, és aki lát egy megoldást, azt mondja, "stop", rögtön lép egyet és elveszi a megfelelő kártyát, ha a meglátása helyes.
  Képes vagy észrevenni a megfelelő lépést, még a többiek előtt?
  Ebben a játékban a játékosok nem egymás után játszanak, hanem a gyorsaságé a főszerep: ki találja meg elsőként azt a felfordított kártyát, amelyiken olyan ábra látható, amit egyetlen figura elmozdításával magunk is létrehozhatunk? És a következőt?

  Ismertető videó (német nyelven):

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  klassz játék

  Anett | 2015. október 2.

  Nagyon jó játék. Bár kicsit bosszantó, ha valaki gyorsabban találja meg a feladványt sorozatosan. :) És az is előfordul néha, hogy félre lehet nézni a feladványt, és mégsem jó, amit annak hittünk. Valóban nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt jól játszható.
  nagyon jó

  M | 2015. szeptember 26.

  nagyon jó játék, remekül fejleszti a térlátást, először egy kicsit nehéznek tűnt, de aztán bele lehet jönni, nagyobb gyerekeknek vagy felnőtteknek ajánlanám

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!