Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

31.990 Ft

Twilight Inscription (magyar kiadás)

31.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az alattvalói által meggyűlölt Lazax Birodalom hamuvá égett. Ezt követően számos tragédia és kicsinyes konfliktus vette kezdetét. A veszteségek és a kimerültség korszaka volt ez. A Sötétség Évei alatt a galaxis frakciói visszahúzódtak és erőt gyűjtöttek. Most a csillagokra vetik tekintetüket és lehetőséget látnak – esélyt arra, hogy visszavegyék azt, ami egykor elveszett. Esélyt, hogy új alapokra helyezzék a galaktikus civilizációt. Esélyt, hogy nyomot hagyjanak a csillagok között.

Epikus guríts és írj!
Ismerd meg a legendás
Twilight Imperiumuniverzumát ebben az elérhető adaptációban 1–8 játékos számára. Vezesd a civilizációdat dicsőségre, miközben felfedezed a galaxist, kiterjeszted a befolyásodat, fejleszted az infrastruktúrádat és lesújtasz a riválisaidra.

Hagyj nyomot a galaxisban!

Egy időben csak egy lapon jelölve, leleményes háborúpártiként vagy lelkes felfedezőként alakítod a jövődet? Netán minden területen igyekszel a leghatalmasabb lenni?

Egy birodalom újjászületésének tanúja!

Nagyméretű kockák és szárazon törölhető filctollak élénk jelölései keltik életre a galaxist az újrafelhasználható játékoslapokon.

24 csillagközi frakció
Válassz egyet a galaxis nagyhatalmaiból, köztük olyan frakciókkal, mint a dörzsölt Hacan Emírségek, a kalandvágyó Naaz-Rokha Szövetség, vagy a titokzatos Creuss Szellemei.

   

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!