Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: A Gyűrűk Ura - Párbaj Középföldéért!

Két ókori civilizáció mérheti össze erejét három… fejezeten át, hogy döntsenek Középfölde sorsáról. A játékot háromféleképpen fejezhetik be: katonai győzelemmel…, a gyűrűküldetés teljesítésével, vagy Középföld meghódításával. A játék készítői: Antoine Bauza és Bruno Cathala, illusztrátora… Vincent Dutrait.

Fura, mi?
De ne higgyétek, hogy a szövegíró keverte össze két játék szövegét.
És nem is április elseje van.
Nem.
Egyszerűen van egy fantasztikus hírünk!

IGEN! A világ egyik legnépszerűbb kétfős játékának, a 7 Csoda – Párbajnak a készítői új játékot készítettek, amely A Gyűrűk Ura világában játszódik!
Egy ilyen nagyszerű alkotás látványvilágához egy nagyszerű illusztrátorra volt szükség – márpedig Vincent Dutrait-nél nehezen találhatnánk jobbat, hogy a meseszép történetet lefesse!

Készen álltok?

Még mi sem tértünk magunkhoz a meglepetéstől, szóval nem csodáljuk, ha nem…

De őszig van időtök felkészülni, és akkor majd belecsaphattok az aszimmetrikus párharcba, amelyet egyik oldalról a gyűrű szövetségének vezetésével, másik oldalon Szauron seregeinek irányításával vívhattok meg.

A fejezetkártyák kijátszásához a már megszerzett kártyákon lévő tulajdonságokkal kell fizetni – és csak a különbözetet kell pénzben fedezni. Csodák megépítése helyett helyszínlapkák megszerzéséért fogtok versenyezni, és ezeken lesz egy plusz „erőforrásigény”: a térképtáblán lévő erődök után is fizetni kell.

A játék befejezése is átalakul. A tudományok művelése helyett Középfölde népeivel lehet szövetségre lépni. Az ókori kötélhúzás helyett tolkieni versenyfutást élhettek át: míg Frodóék próbálják elérni az Orodruint, addig Szauron által küldött nazgûlok próbálják utolérni őket. És ha elég egységet tudtok feltenni a térképtáblára, seregeitekkel uralhatjátok Középföldét!

Izgatottak vagytok? Mi azok vagyunk, nagyon! Alig tudjuk kivárni az őszt, amikor a méltán népszerű 7 Csoda – Párbajt a Gyűrűk Ura világába ültetett verziójával játszhatjuk! Szinte biztosak vagyunk benne, hogy az lesz mindannyiunk dlágaszága…