Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Andromeda's Edge

Izzítsátok be a hajtóműveket és induljatok el a világűr sötétjébe, hogy felfedezhessétek az Androméda galaxis peremét!
Kolonizálásra váró bolygók, nyersanyagokban gazdag holdak, izgalmakkal és politikával teli csaták várnak rátok! De vigyázzatok, mert nem csak a többi játékos lesz az ellenfeletek a galaxis meghódítása során, hanem egy másik fenyegetés is érkezik a nebulán túlról!

2024-ben elhozzuk nektek a science-fiction témájú, összetett stratégiai társasjátékot magyar nyelven! Ebben a munkáslehelyezős játékban mindannyian egy népet irányítva próbáltok meg a nehézségek ellenére letelepedni és közelebb kerülni a győzelemhez. Azonban nem hétköznapi munkásokat fogtok elküldeni a tábla mezőire, hanem különféle űrhajókat, amelyek mind különböző képeségekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek. Népeitek különböző képességei, a különböző modulok, amiket a játék folyamán beépíthettek a saját tablótokba, valamint a városok alapításáért zajló verseny mind-mind új élményt ad, minden egyes játék során. A dobókockákkal vezérelt, és lézerágyú pontosággal finomhangolt harcrendszer pedig egy kifejezetten izgalmas fűszer ebben az űropera magaslatokba emelkedő stratégiai társasjátékban.

Az Andromeda’s Edge a Gamefoundon debütált, és hatalmas lelkesedéssel fogadták a társasjáték-rajongók. Magyar nyelven a társasjáték standard, kereskedelmi változatát hozzuk el nektek, de bárkinek lehet Deluxe kiadása! A Deluxe Kit - amivel a játékot ki lehet egészíteni - nálunk nem lesz kapható, de az Andromeda’s Edge Gamefound oldalán előre beszerezhetitek azt, ráadásul mivel nyelvfüggetlen, aggódnotok sem kell, hogy ne passzolna a jövőre érkező magyar megjelenéshez. A Standard kiadásban is lesznek minik, így például a játékosok űrhajói minifigurák lesznek, és csak a többi alkatrész lesz kartonból.

Készen álltok a kezetekbe venni egy egész nép sorsát, hogy megvethessétek a lábatokat az Androméda galaxis peremén?