Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Animals Gathering

Mentsétek meg Kristályerdőt, keltsétek életre az állatokat! Hogy mire van ehhez szükségetek? A különböző formájú mágikus kövekre, amelyek megfelelő kombinációjából kirakhatjátok egy-egy állat alakját! És hogy hogyan gyűjtsétek a köveket? A mágikus kockák segítségével!

Az Animals Gathering könnyed családi társasjáték, amelyben azon versenyeztek, ki tud Kristályerdő lakói közül többet „összerakni”. A soron levő játékos annyi mágikus kockát vehet a kezébe, ahány állatkártya van előtte. A dobásnak megfelelő formákkal kell feltöltse a kártyákon lévő állatfigurákat – és ha valamelyiket nem tudja felhasználni, a többieké lehet!

Minden mágusnak egyedi képessége van, de az életre keltett állatok is segíthetnek: kicserélhetnek formákat, elvehetnek további köveket a készletből, új állatkártyára is szert tehetnek – de akár el is csenhetnek formákat a többi játékostól!

Könnyed játékmenet, színes képi világ – ezek jellemzik az Animals Gathering-et, amit akár tovább is lehet fűszerezni a bűbájkártyákkal! Válasszatok okosan állatkártyákat, használjátok ki a képességeiket, legyetek ti a Kristályerdő legsikeresebb megmentői!

Szívesen lépnétek be a Kristályerdőbe? Akkor jó hírünk van: már csak augusztusig kell várjatok, hogy kockabűvölő mágusokká válhassatok!