Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Brazil - Imperial társasjáték

Brazil - Imperial társasjáték

Fedezz fel új területeket, terjeszd ki rájuk a felségterületedet, termeld ki az ott található erőforrásokat – és támadd meg a szomszédjaidat! Jól hangzik? És mit szólsz, ha azt mondom, hogy mindezt a brazil őserdőben teheted?

A Brazil: Imperial egy klasszikus 4x játék (Explore, Expand, Exploit and Exterminate), amelyben Brazília történelmének legnagyobb személyiségei lehetünk! Ők biztosítják a játék aszimmetriáját, és ha még festményt is tudtok róluk készíteni, újabb képeségekkel ruházhatjátok fel őket.

Brazil - Imperial társasjáték

A hatszöglapkákból felépülő területeket felfedezve eldönthetitek, merre terjeszkedtek, hogy az új területekre termelőépületeket húzzatok fel. A kimerült területek épületeit aztán felújíthatjátok, hogy újra termelésre fogjátok őket (igaz, már más nyersanyagokat fognak biztosítani). Aztán kereskedjetek a terményekkel, de közben mindig biztosítanod kell a területek védelmét. És jól tudjuk, a legjobb védekezés a támadás! Állítsátok seregeitek élére a hőseiteket, alapítsatok új városokat – írjátok át a történelmet a Brazil: Imperial-ban!

Izgatottan várjátok az utazást? Még egy kicsit várnotok kell… de ne aggódjatok, 2022-ben magyarul is játszhatjátok, a Gémklub kiadásának köszönhetően!