Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Chronicles of Avel

A Fekete Hold életre keltette a szörnyetegek seregét, Avel kastélya veszélyben van, és nincs, aki megvédje! Szedjétek hát össze a csal.. akarom mondani a csapatot, és védjétek meg! Készüljetek apával és anyával a közös, mesés, de küzdelmes kalandra!

Üstökösként robbant be a gyerekjátékok közé a Chronicles of Avel, amely egy igazi, meseszép fantasy kaland! A játékosok szabadon választhatnak, mivel szerelkeznek fel az útra, megtöltve a táskájukat a felszereléssel. Még meg is rajzolhatják, ki is színezhetik a karakterüket, címerüket, elnevezhetik hősüket – bár ebben kérhetik a csillagtérkép segítségét is.

A játék gyönyörűen illusztrált játékelemeivel és izgalmas játékmenetével annyira magával ragadó, hogy a nemzetközi társasjátékrajongók honlapján (a boardgamegeek.com-on) máris a 4. helyre kapaszkodott fel a gyerekkategóriában, és épp az Everdell – A legkisebb erdőlakók szomszédja. A meseszép tájlapkák alkotta tájba falakat húzhattok fel Avel kastélyának védelmére, és a kétrétegű karaktertáblát nem csak rajzokkal, de felszereléslapkákkal és extra dobókockákkal is megtölthetitek.

Lépjetek be Avel világába: állítsatok csapdákat, küzdjetek meg a szörnyetegekkel, védjétek meg falakkal a várat (vagy legalább lassítsátok le velük a támadást)! Győzzetek le minden szörnyet, mielőtt valamelyik elérné a várat! Nemsokára próbára tehetitek magatokat, ha megjelenik a Chronicles of Avel magyar kiadása – a Gémklub gondozásában!