Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Command of Nature

2024. 05. 15. 12:30:00

A békés erdőben kedves kis állatok sürögnek-forognak. Négy frakcióban gyülekeznek, hogy bölcsük vezetése alatt, felhasználva az erdő őselemeinek erejét… eldöntsék, melyik a legtalpraesettebb harcos csapat!

Némi ellentmondást érzel a leírásban? Nem csoda, hiszen az Unikornisok – A rémes ménes és a Boldog kicsi dinók bájos grafikájáról híres kiadójának, a TeeTurtle új játékáról van szó, amely (a két említett játékhoz hasonlóan) nem a kis állatkák békés egymás mellett éléséről szól.
A pakliépítős stratégiai játékban az erdő egyik bölcsének segítségével vezethetitek ék formációban a csapatotokat, amelyek a játék elején egy természeti elem tulajdonságait felhasználva támadnak és védekeznek, de a későbbiek során újabb egységekkel más elemeket is beépíthettek a csapatba, hogy még változatosabb kombinációkat hozzatok létre.

A kettő vagy négy fővel játszható társasjáték sikeres Kickstarter kampányt tudhat maga mögött – és nemsokára magyarul is megismerkedhettek vele! A bájos kis állatok stratégiai csatájának magyar kiadása nekünk kétszeresen kedves! A játékot magát is megszerettük, de az is melengeti szívünket, hogy a játék fejlesztésében részt vett Vidos Matyi, aki a Gémklubot (és Magyarországot) elhagyva a TeeTurtle csapatát erősíti egy ideje.

A Command of Nature nyár végén jelenik meg – addig szívjátok magatokba a nap és a víz erejét, és készüljetek az összecsapásokra!