Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Critter Kitchen

Apróséfek rohangálnak, hogy egymás elől kapkodják el a piacon a hozzávalókat, csak hogy pontosan azokat szerezzék be, amelyek a legdivatosabb menükhöz kellenek. A lényeg: a kritikusok elégedettek legyenek!

Ne értsétek félre, ez nem a L’ecsó című társasjáték rövid összefoglalója. Bár az illusztráció, és a kis állatkák, amik benne vannak nagyon cukik. Sőt. Legalább annyira cukik, mint a Lángművesek sárkányai – ugyanis ugyanannak a kiadónak a játékáról beszélünk, amit ugyanaz a rajzoló illusztrált!

És hogy miről is szól a Critter Kitchen? Minden játékos a saját éttermét irányítva igyekszik azokat az összetevőket beszerezni, amelyekkel a város éttermi fesztiválhetén a divatos fogásokat el lehet készíteni. Nagy a konkurencia, így minden játékos titokban készíti elő a fordulóját, majd egyszerre fedi fel, melyik apróséfet (vagyis állatkáját) hova küldi. Nem csak a játékossorrend fontos, az sem mindegy, melyiket hova küldik a 3 séf közül. Ugyanis a kisebbek gyorsabban hozzák a konyhába az alapanyagot, a nagyobbak viszont jobban megpakolva érkeznek vissza…

A megfelelő hozzávalók, fűszerek, ízletes levesek és a pletykás vásárlók különleges tánca ez a Lángművesekhez hasonló szépségű, és az abban megszokott módon vicces neveket használó társasjáték. Összefutott a nyál a szátokban? Akkor lassan készüljetek, 2025 év elején jön a Critter Kitchen magyar kiadása!