Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Dixit Disney

2023. 03. 17. 00:00:00

Dixit – a mesemondás és a megtévesztés játéka. Az egyik olyan társasjáték, amelyet szinte mindenki ismer, vagy legalábbis hallott már róla. Az asszociációs partijátékok anyjának is nevezett játék 2010-ben nyerte el a társasjátékok Oscar-jának tartott német Év Játéka (Spiel des Jahres) díjat, és azóta már 10 kiegészítője is megjelent, lélegzetelállítóan gyönyörű, varázslatos kártyákkal.

De most érkezik valami, ami még varázslatosabb lesz. Mit szólnátok hozzá, ha a mesés Dixit-kártyákat valóban mesék inspirálnák – és híres Disney-mesék világa köszönne róluk vissza? Mondjuk egy homokórában örvénylő viharban Dzsini homokbarlangja üvöltene? Ha a kártyákon ott sorakoznának a kedvenc Disney-filmeitek hangulata, a fütyörésző fekete-fehér Miki egértől a vörös pandáig? Mert bizony, ezt ígéri a Dixit Disney!

Egy kicsit még várni kell: a klasszikussá érett történetalkotós partijáték Disney-s verziójának magyar kiadása ősszel jelenik meg!