Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Dobble Connect

2023. 05. 17. 09:22:36

Minden hatszögű lapon 10-10 ábra látható, és mindig lesz egy, egyetlen egy rajz, ami megegyezik két lapon. Nem, nem írtuk félre – a lapok nem köralakúak, és nem 8 ábra van egy kártyán. De eltaláltátok: egy új Dobbléről van szó…

A Dobble Connect egy gyorsasági partijáték (na jó, ezt eddig is sejtettétek…), amiben a játékosok – vagy csapatok – azon versenyeznek, ki tud hamarabb a saját színű lapjaikból egy négyes sort kialakítani. A Dobble-szabály továbbra is érvényes: egy lapot akkor lehet megszerezni (pardon: lerakni), ha a játékos/csapat hangosan megnevezte azt a figurát, ami mindkét lapon (az egyik lent lévőn és a saját paklijuk legtetején lévőn) megtalálható!

Ha szeretitek a pörgős, könnyed partijátékokat, ha szeretnétek próbára tenni magatokat ebben a trükkös párkeresős játékban, már nem kell sokat várni – pár hét múlva megismerkedhettek a Dobble Connect-tel!